Marković na Koritima: Auto-put će poboljšati život na selu - Volim Podgoricu

Marković na Koritima: Auto-put će poboljšati život na selu

Auto-put koji će proći preko Koritske visoravni, kao i valorizacija Đalovića pećine koja se proteže do ovog mjesta, otvoriće cijeli kraj i omogućiti bolje mogućnosti za život na selu, ocijenio je zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Duško Marković..

Kako navode iz DPS-a, Marković je razgovarao sa žiteljima mjesta Korita, koje se nalazi na četrdeset kilometara od Bijelog Polja prema Boljarima i predstavlja jedno od najudaljenijih bijelopoljskih sela.

Marković je predstavio programske ciljeve DPS kad je u pitanju ovo područje, ukazavši na veliki razvojni potencijal Koritskog kraja.

Zamjenik predsjednika je saopštio da politike DPS snažno afirmišu ravnomjerni regionalni razvoj, i u tom smislu prepoznao potrebu ovog kraja za boljim i rekonstruisanim lokalnim putevima, izgradnjom nove škole, ali i sanacijom postojećih seoskih vodovoda.

“Auto-put koji će proći preko Koritske visoravni, kao i valorizacija Đalovića pećine koja se proteže do ovog mjesta, otvoriće cijeli kraj i omogućiti bolje mogućnosti za život na selu”, kazao je Marković.

Mjesnoj tribini prisustvovao je veliki broj ljudi iz zaselaka Ličine, Sušica, Osmanbegovo selo, Đalovići-Dupljaci, Staro selo, Lautovići i Negobratina.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com