Nadica (41) je namještala zavjesu na terasi: Pala sa visine od 10 metara i na mjestu poginula - Volim Podgoricu

Nadica (41) je namještala zavjesu na terasi: Pala sa visine od 10 metara i na mjestu poginula

U zgradi u Fruškogorskoj ulici broj 6 u Novom Sadu, tragično je nastradala Nadica Ilić (41) dok je kačila zavjese na terasi. Nesrećna žena je pala sa oko deset metara visine i na mjestu ostala mrtva.

Tragedija se dogodila oko podneva kad su Nadica i njena majka Štefica Ilić spremale stan, a žena je najvjerovatnije pala uslijed nepažnje.

– Ne znam šta se ovo desilo… Kako ode moje zlato, moja vrednica. Nije tačno da se ubila, nije imala nikakvog razloga za to. Bila je srećna. Rodila sam je u šestom mjesecu s kilogram i nešto i od tada se borila za nju. Stasala je u lijepu djevojku i jaku ženu, i sad da je izgubim na ovaj način – plačući priča očajna Štefica.

Nadica danas nije radila, pa su se ona i majka su se još ranije dogovorile da pospreme stan pošto ne ide na posao.

– Podijelile smo posao i rekle da ćemo pola stana danas očistiti, a drugu polovinu sjutra po podne, kad ona dođe s posla. Ona je, doduše, više čistila i prala veš i zavjese, a ja sam se oko ručka zanijela. Na terasu ljeti stavljamo malo deblje zavjese kako nam sunce ne bi smetalo. Ona je tu zavjesu oprala i onda se popela na stolicu da zakači tu prokletu zavjesu. Ništa nisam čula – priča unesrećena majka.

Zgrada u Fruškogorskoj ulici broj 6 u Novom Sadu u kojoj je živjela Nadica Ilić Printskrin: Google Maps

Posle nekog vremena nesrećna majka otišla je na terasu.

– Spremala sam salatu i pošla sam do terase da je pitam kakvu želi. Ali nje nije bilo…. Joj meni! Pogledala sam dolje i vidjela Hitnu pomoć i policiju. Istrčala sam odmah dolje. A na betonu moje zlato… Nepomična mrtva leži. Klekla sam i ljubila sam je sve dok me policajac nije odvojio od nje – kroz jauke govori očajna žena, pišu beogradski mediji.

U stan je odmah došla i Nadičina starija sestra sa suprugom.

 Ne, moja sestra nije namjerno skočila, garantujem! Nije imala nikakvog razloga. Gledala sam i njen mobilni da slučajno nema nešto. Ali nema… Ovih dana je držala neku dijetu, moguće je da joj se zavrtjelo u glavi kad se popela da okači zavjesu i da je zanijelo i da je pala. To je bila sestra za primjer. Kad nam je otac prije više od 20 godina nastradao u saobraćajnoj nesreći, ona je riješila da ostane s majkom i da brine o njoj – rekla je neutješna sestra, ne prestajući da grli sestrinu sliku.

UKLETA ZGRADA

U zgradi u kojoj se desila tragedija prije pet i po godina dogodio se stravičan zločin. Naime, u stanu na 14. spratu Darijan Musić 12. novembra 2012. krvnički je pretukao nasmrt svoju djevojku, manekenku Vladislavu Červenko (25). Zbog stravičnog zločina Musić je osuđen na 35 godina zatvora.

Darijan Musić, ubica i manekenka Vladislava Čerevenko Foto: Facebook

kurir.rs

1 komentar

  1. Appreciating the time and energy you put into your site and in depth information you provide. It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the same old rehashed material. Great read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com