SPREMITE SE: Mlad Mjesec 15. maja 2018. donosi velike promjene i nove početke SVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA - Volim Podgoricu

SPREMITE SE: Mlad Mjesec 15. maja 2018. donosi velike promjene i nove početke SVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA

Prelijepa pozicija ovog Mjeseca u rascvjetaloj i probuđenoj prirodi pruža nam da dišemo punom plućima i uživamo u svim blagodetima prirode. Sada možemo svi da uživamo u svemu što nam daje ljepotu, mirise koji se šire, magnetnu privlačnost i snažna osjećanja . Mjesec u Biku se raduje svim ovozemaljskim uživanjima pa bi bilo dobro da sada svi sebi ugodimo i opustimo se dok će biti i pojedinih znakova koji su tvrdoglavi , piše astrolog Željka Knežević.

OVAN
Vi možete imati neka iznenađenja u vezi sa novcem. Pojedini Ovnovi baš sada se mogu odlučiti za neku bitnu kupovinu. Sve se vrti oko naplate duga ili plaćanja nekih računa koje dugujete.

Vama će laknuti jer Uran napušta vaš znak gdje je bio poslednjih 7 godina i odmah kreće u akciju da mijenja vaše misli i fizički izgled.

BIK
Potrebno je da krenete da radite odmah sve što ste isplanirali da ne biste propustili dobit. Mnogi Bikovi dobijaju novi polet u narednih pola godine.

Uran, planeta revolucije i promena, ulazi u vaš znak i pravi promene u ljubavi, novcu i životu uopšte na duži niz godina. Moguća je i neka veća kupovina uz dozu zabrinutosti.

BLIZANCI
Znatne promjene su moguće sa ljudima sa kojima ste bili dobri, jer nešto ne štima u komunikaciji i odgovorima.

Ovaj mlad Mjesec na neki način vas pravi osetljivim dok će pojedinim Blizancima otvoriti oči kada je vaša slabost u pitanju.

Moguć je i neki zdravstveni problem koji sada ne treba zanemariti.

RAK
Neki odnosi i neslaganja sada bi mogla da dobiju mnogo bolju komunikaciju i prilagodljivost. Ulaskom Urana u Bika i Marsa u Vodoliju prijeti da izaziva otpor i mogućnost neke brutalne moći. Mars će biti duže vrijeme u Vodoliji pa pripazite na vaše borbe, svađe, istjerivanje pravde, tvrdoglavost… Iskoristite ovaj mlad Mjesec da pokrenete vaše projekte.

LAV
Kod vas se dešavaju malo teže stvari gdje vi ubjeđujete i sarađujete sa nekim ko nije nimalo lak ili ste vi tvrdoglavi i nefleksibilni, no i to je dobro ako ste na pravom putu. Ovaj mlad Mjesec vam pruža šansu da brzo postignete neki cilj koji ste zacrtali. Samo je malo potrebno truda do uspjeha.

DJEVICA
Ogromno samopouzdanje na poslu sada možete iskoristiti i ubediti druge jer imate moć. Predivan je ovaj mlad Mjesec za vas. Uran vam uz aspekt Marsa donosi iznenađenje koje može biti dobro i i loše, pa se pripremite na promjene dok okom trepneš.

VAGA
Imate period u kom uz malo truda možete da razriješite neke komunikacije od ranije ili nerazumijevanje u partnerskim odnosima. Neka prodaja baš sada može da se desi da biste popunili rupe u vašem budžetu. Možda vam neko ko duguje vrati dug. Jupiter je u vašoj kući novca pa će biti dosta naklonjen.

ŠKORPIJA
U vazduhu se osjeća osjetljivost i kako je mlad Mjesec u polju partnera, moguća je i neka saradnja što je divno pokrenuti na mlad Mesec.

Pojedine Škorpije baš mogu primati pozive za susrete i biti dosta išarmirani. Uran ulazi u vaše polje partnera sve sa mladim Mjesecom pa eto iznenadnog novog početka i u ljubavi i u poslu.

STRIJELAC
Vi možete imati posla sa upornim i tvrdoglavim ljudima pa niste u mogućnosti da stvari sprovedete u djelo, pa bi čak mogli i da raskinete sa nekim klijentom. Mlad Mjesec pada u vaše polje posla i zdravlja pa bi tu trebalo da se dešavaju neke promjene..

JARAC
Vama mlad Mjesec donosi raščišćavanje pa su moguća i neka vrijeđanja što će u vas unijeti nemir. Budite oprezni i trudite se da izbjegnete sukob. Rođeni u poslednjoj dekadi Jarca mogu za vrijeme mladog Mjeseca da se lijepo osjećaju i da budu srećni sa nekim malim susretom i pažnjom. Moguć uspjeh.

VODOLIJA
Vi treba da pazite na rječnik jer biste mogli reći neke stvari zbog kojih biste se posle kajali .Ovaj Mlad Mjesec vam neće dati svježinu i dinamičnost kao što ste osjećali ranije. Pitanja u krugu porodice i kuće mogu biti jako naglašena. Izbjegavajte svađe i prepirke.

RIBE
Veliki preokret se dešava kod vas. Mnoge Ribe će razmišljati šta se dešava i šta im ovaj mlad Mjesec nagovještava. Kako vi imate izraženu intuiciju, možete sve dobro osjetiti i pokrenuti neke nove promjene.

Izvor: Željka Knežević, besnopile.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com