U Kotoru obustava saobraćaja na više mjesta - Volim Podgoricu

U Kotoru obustava saobraćaja na više mjesta

Zbog održavanja međunarodne triatlon trke Ocean Lava Montenegro danas će doći do potpuno obustave saobraćaja na nekoliko dionica u kotorskoj opštini.

Saobraćaj će biti u prekidu na magistralnom putu M-2 i to na dionici Kotor-Sveti Stasije od 7.20 do 8.10 i od 9.50 do 11.50 časova, te na dionici Kamenari-Kotor od osam do 10.30.

Na magistralnom putu Vilusi-Grahovo-Lipci saobraćaj će biti obustavljen na priključenju u Lipcima od osam do 10.30, a u prekidu će biti i saobraćaj na Donjem putu Sveti Stasije-otvoreni bazen od devet do 15 sati.

Direktor trke i predsjednik Triatlon saveza Igor Majer za Antenu M saopštio je da su kotorske ulice prepune kako biciklista tako i trkača. Vrijeme nam ide na ruku tako da nema sumnje da će biti sve kako treba.

“Ovo je kompleksan proces, sve pripreme je bilo potrebno sprovesti na vrijeme, napraviti strategiju kako reklamirati trku svuda u svijetu. Ove godine imamo takmičare iz 37 država svijeta, sa svakog kontinenta. Svakom od njih trebalo je pristupiti na drugačiji način. Trebalo im je dati dobar razlog da prođu pola svijeta i da dođu do Crne Gore. Po nekim našim anketama, preko 90% njih je prvi put u Crnoj Gori. Trebalo ih je ubijediti dio svojih odmora provedu u Crnoj Gori,” rekao je Majer.

Sve gradske službe Kotora su na nogama, sve je to trebalo pripremiti kaže Majer.

Sve ovo predstavlja sjajnu priliku za promociju Kotora, Bokokotorskog zaliva i kompletne države kao turističke i sportske destinacije.

(Antena M)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com