AKCIJA POLICIJE: Pronađeno 15,5 kilograma skanka (FOTO) - Volim Podgoricu

AKCIJA POLICIJE: Pronađeno 15,5 kilograma skanka (FOTO)

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj i Uprave carina – Carinske ispostave Sukobin, su danas na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, u saradnji sa graničnom policijom Republike Albanije, kontrolom teretnog motornog vozila pronašli i oduzeli preko 15 kilograma skanka. Lice, droga i vozilo su predati policijskim službenicima Republike Albanije, saopšteno je iz Uprave policije portalu Volim Podgoricu.

Naime, policijski i carinski službenici su, 12.05.2018. godine, u saradnji sa graničnom policijom Republike Albanije, na ulazu u Crnu Goru, na ZGP  Sukobin – Murićani, kontrolisali tmv marke „Mercedes – Sprinter“ albanskih registarskih oznaka kojim je upravljao N.G. (37) iz Republike Albanije.

Detaljnom kontrolom vozila, uz angažovanje službenog policijskog psa za otkrivanje opojnih droga, u rezervnoj gumi od teretnog motornog vozila i u rezervoaru za gorivo uočena je veća količina pvc pakovanja i pakovanja od aluminijiske folije sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuna tipa skank, ukupne težine 15,5 kilograma.

Prema protokolu o radu na ZGP Sukobin, lice, vozilo i oduzetu opojnu drogu preuzeli su službenici policije Albanije radi daljeg procesuiranja.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com