POSLJEDNJA BITKA ZA ŽIVOT! Dramatično obraćanje Nikole Stanišića (23) koji se bori protiv agresivne leukemije! Evo kako izgleda preživjeti noć između života i smrti - Volim Podgoricu

POSLJEDNJA BITKA ZA ŽIVOT! Dramatično obraćanje Nikole Stanišića (23) koji se bori protiv agresivne leukemije! Evo kako izgleda preživjeti noć između života i smrti

 

Nikola Stanišić Driga (23), o kome je Kurir ranije pisao, i dalje vodi životnu bitku sa akutnom limboplastnom leukemijom.

Nikola je smogao snage da se obrati svim ljudima dobre volje i da još jednom objasni agoniju i bol kroz koju prolazi u borbi sa leukemijom.

“Zajedno uz podršku porodice 22. maja ulazim u poslednju bitku sa leukemijom. Posle prvog ciklusa hemoterapije leukemija mi se odmah vratila… Tada sam shvatio koliko je ona agresivna. Veoma sam teško podnio transplantaciju matičnih ćelija, i 15. decembar je bila noć kada je bila bitka između života i smrti… Nisam mogao da jedem, imao sam veliku upalu pluća… Na kontroli koja je obećavala meni i mojoj porodici da ću ići kući ja saznajem da mi se bolest vratila ali sada na koži”, priča Nikola.

 

POGLEDAJTE NIKOLINO OBRAĆANJE

 

Prema njegovim riječima taj problem je riješen jednomjesečnom terapijom zračenja.

Ali je onda uslijedila nova kontrola…

“Tada saznajem da se bolest opet vratila ali ovoga puta na nervi sistem”.

Ljekari odlučuju da mu daju još jedan jedan ciklus hemoterapije…

Ipak, to nije dovoljno.

Jedino rješenje je da Nikola primi novu terapiju antitelima zajedno sa limfocitima njegove donorke.

Njemu i njegovoj porodici je potrebna finansijska pomoć. Nastavak njegove finalne bitke košta isto onoliko koliko je koštalo Nikolino liječenje od oktobra do sada.

FOTO: PROMO

EVO NA KOJI NAČIN MOŽETE DA POMOGNETE NIKOLI:

 

* Upišite 366 i pošaljite SMS na 3030

* Dinarski račun 160-483618-51

* Devizni račun 00-540-0002310.0

* IBAN: RS35160005400002310055

Kurir

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com