PREBIJEN PODGORIČANIN: Uhapšene tri osobe - Volim Podgoricu

PREBIJEN PODGORIČANIN: Uhapšene tri osobe

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda na štetu S.C. (35) iz Podgorice, saopšteno je iz Uprave policije portalu Volim Podgoricu.

Niame, Centru bezbjednosti Podgorica je, 04.05.2018. godine, od strane građana prijavljeno narušavanja javnog reda i mira, u ulici Bratstva i jedinstva u Podgorici, u kojoj je S.C. napadnut od strane više nepoznatih lica, koji su mu nanijeli teške tjelesne povrede, a nakon čega su se ta lica udaljila sa lica mjesta. S.C. je, nakon prijema u Urgentni blok, zadržan na liječenju u Kliničkom centru Crne Gore.

 

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su izašli na licu mjesta gdje je izvršen uviđaj o čemu je sačinjen fotoelaborat. U koordinaciji sa državnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, nakon prikupljenog obavještenja od oštećenog lica i svjedoka događaja u cilju pronalaska izvršilaca, službenici CB Podgorica su nakon identifikovanja za osumnjičenim licima raspisali potragu.

 

Službenici CB Podgorica su pronašli i lišili slobode Z.V. (33) i B.R. (43),  dok je I.D. (27) lišen slobode od strane policijskih službenika Sektora granične policije prilikom pokušaja prelaska državne granice na Graničnom prelazu Dobrakovo. Oni će biti privedeni nadležnom tužiocu zbog osnovane sumnje da su počinili navedena krivična djela.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com