U CRNU GORU DOŠLA KAO KONOBARICA, OBOGATILA SE, PA BRUTALNO UBIJENA U KOTORU: Policija na tragu napadača, u stanu Lašmanove pronađen DNK - Volim Podgoricu

U CRNU GORU DOŠLA KAO KONOBARICA, OBOGATILA SE, PA BRUTALNO UBIJENA U KOTORU: Policija na tragu napadača, u stanu Lašmanove pronađen DNK

Istražioci će navodno uskoro podnijeti krivičnu prijavu protiv osobe za koju sumnjaju da je u petak veče u naselju Dobrota ubila ukrajinsku državljanku Anastasiju Lašmanovu.

 Prema nezvaničnim informacijama policija je navodno prikupila mnoštvo materijalnih dokaza koji ukazuju da iza zločina stoji osoba sa kojom je bila u dugogodišnjoj emotivnoj vezi.

Među pronađenim tragovima je i DNK osobe za koju se sumnja da je ubila Lašmanovu. Inspektori na osnovu izuzetih dokaza pretpostavljaju da je i napadač povrijeđen u zločinu iz strasti.

U okviru istrage saslušano je više osoba.

Pri identifikaciji osumnjičenog za ubistvo policiji je pomogao pregled snimaka sa kamera koje su postavljene u okolini zgrade u kojoj je Lašmanova stanovala, ali i analiza listinga telefonskih komunikacija koje je žrtva ostvarila poslednjih mjeseci. Lašmanova je izbodena nožem u svom stanu.

Lašmanova je u Crnu Goru došla prije nekoliko godina i radila kao konobarica.

U kratkom roku ona je postala moćna i uticajna osoba, a imovina kojom raspolaže, prema procenama, vrijedi na desetine miliona evra. Riječ je o direktorici kompanije Sea trejd, koja je prije tri godine kupila tivatski hotel Mimoza i na tom mjestu je izgrađen hotelski kompleks Perla. Lašmanova je bila i vlasnica salona ljepote Femme fatale koji se nalazi u hotelu Tre kane u Budvi.

 

Cdm.me/ Pobjeda

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com