Učinak crnogorskih fudbalera u inostranstvu - Volim Podgoricu

Učinak crnogorskih fudbalera u inostranstvu

GOLMANI

Danijel PETKOVIĆ (Lorijen, Francuska) Užasan način da se završi sezona. Oslići su izgubili od Kevija 3:0, ekipe koja nije sačuvala opstanak u Ligi 2. Petković i drugovi nijesu uspjeli da se vrate u najjači rang Francuske.

Matija ŠARKIĆ (Aston Vila U23, Engleska) Dva puta matiran protiv Brajtona koji je lako odnio pobjedu iz Birmingema (0:2).

Andrija DRAGOJEVIĆ (Alaškert, Jermenija) Šou na meču protiv Širaka! Gost je vodio 4:0, Dragojević je mislio da je sve izgubljeno, ali onda su njegovi saigrači stigli do nestvarnih 4:4!

ODBRANA

Risto RADUNOVIĆ (Astra, Rumunija) Igrao u porazu od Kluža samo 21 minut, kada je zamijenjen. Bio je to 23. nastup lijevog beka za Astru u prvenstvu Rumunije.

Aleksandar ŠOFRANAC (Sarajevo, BiH) Ušao u 69. minutu protiv šampiona Zrinjskog i odmah ušao u pravi ritam utakmice (4:1).

Marko SIMIĆ (Pahtakor, Uzbekistan) Poslije dva remija Simić i saigrači se vratili na trijumfalni put – Pahtakor je pobijedio 3:2 Nasafa, a štoper naše reprezentacije je igrao cijeli meč.

Stefan VICO (Rad, Srbija) U 43. minutu dobio direktni crveni karton, po njegovu sreću građevinari su uspjeli da slave protiv Zemuna i sa igračem manje (3:2).

VEZNI RED

Vladimir JOVOVIĆ (Jablonec, Češka) Nije postigao gol, ali možda i najbolji igrač na terenu u pobjedi nad Karvinom (2:1). Jovović je maestralnom loptom upisao asistenciju i produžio nadu u drugu poziciju.

Nikola VUKČEVIĆ (Braga, Portugal) Igrao sat vremena na gostovanju protiv ekipe Rio Ave. Domaćin slavio 1:0.

Mirko IVANIĆ (BATE Borisov, Bjelorusija) Ušao je u 57. minutu i BATE je počeo da igra. Prije njegovog ulaska domaćin nije imao ideju, a onda je uz veliku pomoć našeg reprezentativca došao do pobjede nad Torpedom (2:0).

Dušan LAGATOR (Dinamo St. Peterburg, Rusija) Odigrao cijeli meč u porazu od Jeniseja (2:1). Lagator se brzo nametnuo u klubu koji se takmiči u drugoj ligi Rusije.

Nebojša KOSOVIĆ (Partizan, Srbija) Bitno je da se oporavlja od povrede. Odigrao 77 minuta u porazu Partizana od Voždovca (2:1).

Nikola DRINČIĆ (Čukarički, Srbija) Eliminacija iz Kupa i dalje je u glavama Brđana. Igrao je Drinčić cijelu meč u Kruševcu gdje je napredak slavio 3:2.

Dragan BOŠKOVIĆ (Port, Tajland) Igrač utakmice protiv bivšeg kluba Sapunbarija. Postigao oba gola u pobjedi nad slonovima (2:1) – Port hita ka vrhu!

Deni HOČKO (Famalikao, Portugal) Kraj sezone kao i cijela do sada kada je u pitanju centralni vezista sa Cetinja. Igrao je cijeli meč, a Famalikao je remizirao sa Leišosom (1:1). Hočko je odigrao 34 utakmice u drugoj ligi Portugala.

Miloš RAIČKOVIĆ (Saravak, Malezija) Morao je da igra štopera i odradio je posao na fenomenalan način! Saravak je u gostima pobijedio Penang 1:0.

Mladen KAŠĆELAN (Tambov, Rusija) Čeka ga baraž za ulazak u rusku elitu! U posljednjem kolu upisao 90 minuta i dobio žuti karton protiv Orenburga (1:1).

Miloš KRKOTIĆ(Bali junajted, Indonezija)Igrao sat vremena na gostovanjuprotiv Mitre Kukara – domaćinslavio sa lakih 3:1.

Srđan AJKOVIĆ(Rad, Srbija)Odigrao prvo poluvrijeme naBanjici protiv Zemuna. Rad je slavio rezultatom 3:2.

Srđan LOPIČIĆ (PusamaniaBorneo, Indonezija) Solidan nastup protiv Persebaje(2:2). Cilj delfina će vjerovatno biti opstanak.

Boris DOŠLJAK(Klaksvik, Farska Ostrva) Postigao gol u derbiju protivRunavika, ali u posljednjih šest minuta Klaksvik nije uspio dasačuva svoju mrežu (1:1).

NAPAD

Stefan MUGOŠA (Inčon, Južna Koreja) Trese mreže na Dalekom istoku! Postigao jedan gol u porazu od Sangđua 3:2 – ovo mu je sedmi pogodak!

Milan PUROVIĆ (Radnik, Srbija) Odigrao cijeli meč protiv prežaljenog Borca koji je u Čačku slavio 2:0.

Dejan DAMJANOVIĆ (Suvon, Južna Koreja) Igrao od 77. minuta protiv Daegua. Suvon pobijedio 2:0.

Ilija SPASOJEVIĆ (Bali junajted, Indonezija) Nije uspio da pronađe put do mreže protiv bivšeg kluba Mitre Kukar (3:1) – igrao cijeli meč.

Staniša MANDIĆ (Sogndal, Norveška) Odigrao 74 minuta protiv Ulma. Songdal pretprio poraz od 2:0 u gostima.

Boris CMILJANIĆ (Slovan Bratislava, Slovačka) Dobio šansu u posljednjih 20 minuta protiv Dunajske Strede – Slovan pobijedio 1:0.

Drago MILOVIĆ (TPS, Finska) Odigrao 76 minuta na gostovanju protiv Kemija (2:2). Nije uspio da zatrese protivničku mrežu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com