Home / ŽIVOT + / Horoskop / NE UMIJU DA LAŽU: Ova tri znaka Zodijaka su poznati po urođenoj iskrenosti

NE UMIJU DA LAŽU: Ova tri znaka Zodijaka su poznati po urođenoj iskrenosti

Postoje ljudi koji najmanje lažu, a mi znamo kojim horoskopskim znakovima pripadaju…

Bolje ružna istina nego lijepa laž“, izreka je u koju neki vjeruju više, a neki manji. A slijedeća tri znaka horoskopa u nju vjeruju najviše jer se smatraju najiskrenijima.

Horoskopski znak najpoznatiji po svojoj urođenoj iskrenosti je Strijelac. Većina Strijelaca ima snažan osjećaj za moral i osjećaju se jako loše kada moraju lagati. Štaviše, Strijelac zna biti toliko brutalno iskren da svojom iskrenošću nerijetko povrijedi druge.

Još jedan vatreni znak poznat je svojoj beskompromisnoj direktnosti – Ovan. Kod ovog temperamentnog znaka vrijedi ‘to što vidiš, to i dobiješ’.

Među tri najiskrenija znaka horoskopa spada i Vodolija. Poput Ovna, i lepršavi Vodolija ne voli glumiti i najbolje se osjeća kada može biti to što jeste, iz čega proizlazi i njegova potreba da uvijek govori istinu.

Težnja Vodolije ka iskrenosti, povezana je s njegovom velikom tolerancijom i sposobnošću da ljude prihvata onakvima kakvi jesu pa i od drugih očekuje da njega prihvate onakvim kakav je. Vodolija je veliki ljubitelj istine, i neće vam slagati samo zato da vam kaže ono što želite čuti.

Check Also

LUDILO SE NASTAVLJA: Karleuša MOLI za pomoć, INTERVENISAĆE Aleksandar Vučić?!

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *