Početna » ŽIVOT + » Horoskop » NE UMIJU DA LAŽU: Ova tri znaka Zodijaka su poznati po urođenoj iskrenosti

NE UMIJU DA LAŽU: Ova tri znaka Zodijaka su poznati po urođenoj iskrenosti

Postoje ljudi koji najmanje lažu, a mi znamo kojim horoskopskim znakovima pripadaju…

Bolje ružna istina nego lijepa laž“, izreka je u koju neki vjeruju više, a neki manji. A slijedeća tri znaka horoskopa u nju vjeruju najviše jer se smatraju najiskrenijima.

Horoskopski znak najpoznatiji po svojoj urođenoj iskrenosti je Strijelac. Većina Strijelaca ima snažan osjećaj za moral i osjećaju se jako loše kada moraju lagati. Štaviše, Strijelac zna biti toliko brutalno iskren da svojom iskrenošću nerijetko povrijedi druge.

Još jedan vatreni znak poznat je svojoj beskompromisnoj direktnosti – Ovan. Kod ovog temperamentnog znaka vrijedi ‘to što vidiš, to i dobiješ’.

Među tri najiskrenija znaka horoskopa spada i Vodolija. Poput Ovna, i lepršavi Vodolija ne voli glumiti i najbolje se osjeća kada može biti to što jeste, iz čega proizlazi i njegova potreba da uvijek govori istinu.

Težnja Vodolije ka iskrenosti, povezana je s njegovom velikom tolerancijom i sposobnošću da ljude prihvata onakvima kakvi jesu pa i od drugih očekuje da njega prihvate onakvim kakav je. Vodolija je veliki ljubitelj istine, i neće vam slagati samo zato da vam kaže ono što želite čuti.

Check Also

IZBJEGAVAJTE GA: Ovaj znak je majstor ljubomornih scena

Nekima su one simpatične, nekima mračne, ali svakako su upečatljive. Znak Škorpije je poseban po ...

Ova tri horoskopska znaka se najbrže oporavljaju od raskida

Raskidi nikada nisu prijatni – čija god da su inicijativa. A ova tri znaka izvanredno ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *