U ZATVORU ZBOG UBISTVA DJECE: Škrijelj i Jovović dijele sobu - Volim Podgoricu

U ZATVORU ZBOG UBISTVA DJECE: Škrijelj i Jovović dijele sobu

Mirjana Škrijelj (29) iz Bara, osumnjičena za ubistvo šestomjesečne bebe, dijeli sobu sa Jelenom Jovović (34) iz Podgorice koja je prije tri mjeseca stigla u Istražni zatvor zbog optužbi da je učestvovala u ubistvu njenog petnaestomjesečnog sina.

Osim Jovović, pritvor je određen i Nerminu Šišiću, koji je, prema navodima prijave, na smrt pretukao dječaka, objašnjavajući da je to učinio jer mu je smetao dječji plač.

Kako saznaje Pobjeda iz izvora bliskih istrazi, Škrijelj ničim nije pokazala da se kaje zbog zločina koji joj istražitelji stavljaju na teret.

Od trenutka kada je prikrivala da je zadavila svog sina, pa do priznanja, Škrijelj nije pokazala nikakve emocije. Izvori bliski istrazi tvrde da je ispričala da je to učinila jer joj suprug nikad nije bio kod kuće. Škrijelj je određen pritvor do 30 dana.

Pred tužiocem je priznala da je ubila bebu, pravdajući se da je to uradila jer je bila pod terapijom jakim ljekovima koje uzima zbog epilepsije.Tijelo je pronašao otac u krevecu. Beba je bila zamotana u mušemi i nije davala znakove života. Otac je odnio dijete u Hitnu pomoć, gdje su ljekari konstatovali smrt.

Ubistvo bebe istražitelji su otkrili nakon obdukcionog nalaza i tragova koje su pronašli u kući Skrijelj.

Nalaz je pokazao daje beba zadavljena mušemom, pa su inspektori obavili poligrafsko ispitivanje koje Mirjana Skrijelj nije prošla.

Njena cimerka Jelena Jovović sumnjići se za saizvršilaštvo u ubistvu svoje petnaestomjesečne bebe P. J. koju je 4. februara na smrt pretukao muškarac sa kojim je živjela, državljanin BiH, Nermin Sišić.

Siševiću i Jovović zaprijećena je maksimalna kazna od po 40 godina zatvora.

Istraga je pokazala da je Šišić i ranije tukao dječaka i da je njegova majka to znala, zbog čega je i ona uhapšena.

I Jovović je, isto kao i Škrijelj, za manje od 24 sata promijenila iskaz. Ljekarima u Hitnoj je kazala da je njen sin još prije mjesec pao iz dupka i tako zadobio povrede i izgubio svijest.

Te priče držala se i pred ljekarima u Kliničkom centru, ali najmjerodavniji su bili preliminarni nalazi koji su pokazali da je dijete brutalno pretučeno.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com