UMALO TRAGEDIJA: Mladić skočio sa mosta, policajci mu spasili život! - Volim Podgoricu

UMALO TRAGEDIJA: Mladić skočio sa mosta, policajci mu spasili život!

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac su danas, nakon anonimne prijave, izašli na lice mjesta i iz rijeke Tare izvukli jedno lice u svjesnom stanju, koje je, sumnja se, palo u rijeku sa Starog mosta na rijeci Tari.

Naime, Dežurnoj službi OB Mojkovac je, 15.05.2018. godine oko 01,30 čas, nepoznato lice prijavilo da se jedno lice nalazi na Starom mostu na rijeci Tari i da postoji mogućnost da će skočiti sa mosta u rijeku. Odmah nakon primljenog obavještenja službenici OB Mojkovac su izašli na lice mjesta i nisu zatekli lice. Policijski službenici su odmah krenuli u pretragu terena i u rijeci primjetili jedno lice koje su izvukli iz vode. Lice je bilo u svjesnom stanju. Utvrđeno je da se radi o licu starom 27 godina iz Mojkovca. On je izjavio da je sâm pao sa ponte mosta gdje se izvode skokovi u rijeku i da je u tom momentu nije bilo nikoga sa njim na mostu.

On je zajedno sa policijskim službenicima i sa medicinskim radnicima Hitne pomoći Mojkovac transportovan u Dom zdravlja Mojkovac radi ukazivanja medicinske pomoći nakon čega je prevezen u Opštu bolnicu u Bijelom Polju. Ovo lice po izjavi doktora nije imalo povreda opasnih po život.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com