Home / PG INFO / Aktuelno / Djurišići ponovo presavili tabak: “Vlada da utvrdi javni interes, pošto Stijepović nema kapaciteta”
Foto Cdm/Dnevne novine

Djurišići ponovo presavili tabak: “Vlada da utvrdi javni interes, pošto Stijepović nema kapaciteta”

Porodica Djurišić iz podgoričkog naselja Zabjelo, ponovo je presavila tabak i pisala Vladi Crne Gore koja je, kako navode, nadležna da proglasi javni interes na njihovoj imovini.
“Pošto gradonačelnik Slavoljub Stijepović kaže da nema kapaciteta (što mu god to značilo), a mi dodajemo da je nesposoban da rješava nagomilane probleme građana, kojima treba da služi, na način što će po zakonu i domaćinski, upravljati gradom na čijem je čelu, prinuđeni smo da se pismenim putem obratimo Vladi Crne Gore. Nadamo se da će u Vladi imati više sluha za poštovanje zakona i Ustava zemlje kojom upravljaju”, kaže Danijela Djurišić.
Djurišići već duži period pokušavaju da naplate od Glavnog grada svoju zemlju, koja je ekspropiisana ali, kako tvrde, nikada plaćena, na kojoj se sada nalazi Jerevanska ulica.
Kako u Glavnom gradu nisu “imali sluha” za njihove zahtjeve, oni su u nekoliko navrata blokirali ulicu i oštetili kablove Telekoma, zbog čega je vlasnik Vanja Durišić završio u zatvoru.
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *