FILMSKO HAPŠENJE: Obilježili mu novčanice, pa ga uhapsili (VIDEO) - Volim Podgoricu

FILMSKO HAPŠENJE: Obilježili mu novčanice, pa ga uhapsili (VIDEO)

Barska policija danas je uhapsila bezbjednosno interesantna lica N.P.(37) N.B.(28) iz Berana zbog sumnje da su iznudili novac od Baranina M.D.(36).

Kako je saopšteno iz policije, M.D. je danas prijavio da već duže vrijeme dobio prijetnje po život od N.P, zbog čega strahuje za svoju i bezbjednost porodice.

Policija je nakon toga organizovala zasjedu, uhapsivši N.P. i N.B. nakon primopredaje obilježenog novca, koji je pronađen kod njih.

“Odmah po prijemu obaveštenja, a u koordinaciji sa nadležnim tužiocem, službenici CB Bar su nakon saznanja o mjestu sastanka i zahtjevima N.P. organizovali obilježavanje novčanica i izveli operativno taktičku radnju zasjeda. Policisjki službenici su, nakon primopredaje traženog iznosa, lišili slobode N.P. i N.B. Kod N.P. je pronađen i oduzet obilježeni novac”, kazali su iz policije.

Kako su objasnili, M.D. je ranije kupovao vozila s trećim licem, koje je poznanik N.P.

“Oštećeni M.D. je prethodno, ušao u poslovni odnos kupovine vozila sa trećim licem, koje je poznanik sa osumnjičenim N.P, čime je doveo sebe u situaciju da pod pretnjom da će biti napadnut prihvati da duguje tom licu 2.500 eura, odnosno da prihvati na sebe nepostojeći dug, a koji od tog lica navodno otkupio osumnjičeni N.P. Nakon toga N.P. je pod prijetnjama  pokušavao da ovaj iznos naplati od oštećenog, na način što je, kako se sumnja, u više navrata dolazio u Bar i od oštećenog pokušavao da iznudi novac”, objasnili su iz policije.

Istakli su da je N.P. danas došao s N.B. u Bar i pod prijetnjom su pokušali da iznude novac, tako što su tražili da im preda 500 eura do 15 sati.

“O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se N.P. i N.B. liše slobode zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo iznuda. Okolnosti i uloga drugiih lica u navedenom događaju se ispituju, o ćemu ce javnost biti blagovremeno obaviještena”, naglasili su iz policije.

1 komentar

  1. Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your site is magnificent, as well as the content! xrumer

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com