Koalicija ,,Sve za moj grad” aktivirala TV Podgorica - Volim Podgoricu

Koalicija ,,Sve za moj grad” aktivirala TV Podgorica

Koalicija DF – SNP ,,Sve za moj grad!” danas je simbolično otvorila Televiziju Podgorica, iz čijeg će studija biti emitovan program koji će se baviti problemima građana Glavnog grada.

“Otvaranje gradske televizije je jedno od glavnih obećanja koalicije DF-SNP, i ovim činom šaljemo poruku da ćemo  odmah po preuzimanju vlasti 27. maja krenuti u realizaciju ovoga projekta. Prvi gosti u studiju TV Podgorica bili su Slaven Radunović, nosilac liste DF SNP ,,Sve za moj grad!” i Vladimir Joković, predsjednik Socijalističke narodne partije.
Neshvatljivo je da Glavni grad nema ni jedan lokalni medij, a podsjećamo da je za lokalnu televiziju do sada izdvojeno više od milion evra naših građana. Međutim, DPS nije vršio vlast u interesu građana, već uskog kruga ljudi bliskih režimu, pa je samim tim izostalo i rešavanje ovoga važnog pitanja za funkcionisanje grada od 200 000 stanovnika. Lokalna televizija mora da bude u funkciji grada, i da se tretira kao lokalni gradski servis, koji će, između ostalog, prenositi i zasijedanja Skupštine Glavnog grada.  U planu koalicije ,,Sve za moj grad!” je i otvaranje lokalne informativne radio stanice”, navode iz ive koalicije.
Na ovaj način, dodaju, obezbijediće se kvalitetna informisanost građana o svim pitanjima od lokalnog značaja. Takođe, to će doprinijeti boljoj komunikaciji građana i gradske vlasti, i samim tim doprinijeti efikasnosti njenog funkcionisanja.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com