OPLKAČKAN AUTO-OTPAD: Otrovali psa i ukrali 100 akumulatora - Volim Podgoricu

OPLKAČKAN AUTO-OTPAD: Otrovali psa i ukrali 100 akumulatora

Nepoznati počinioci prije dvije noći su iz auto-otpada “Ivanović” na Medunu pokrali 100 akumulatora i otrovali psa čuvara.

Vlasnik otpada Saša Ivanović je slučaj prijavio policiji.

“Otrovan je kavkaski ovčar, pas vrijedan sigurno 1.500 eura. Ovo je treći put da mi neko truje pse. Prvi put su mi otrovali pet pasa, drugi put četiri, a sada kavkaskog ovčara. Pas je bio vezan i tome koga je otrovao trebalo je minimum sat vremena da obavi taj posao. Osamdeset odsto auto-otpada je ograđeno visokim betonskim zidom, a preostalih 20 odsto je ograđeno žicom i mrežom. Napravljena mi je velika šteta, a slučaj sam prijavio policiji gdje su obećali da će izaći na teren i uraditi uviđaj”, priča Saša Ivanović.

On dodaje da je u prethodna dva slučaja krađe obaviejstio policiju, ali da nikada nije dobio povratnu informaciju da li je išta urađeno po tom pitanju.

“Na auto-otpadu imam stražara. On mi je rekao da je oko tri sata obilazio psa i da je sve bilo u redu. Tražim od Ministarstva poljoprivrede i nadležnih organa da utvrde ko prodaje otrov i ko radi ovakvo nehumano djelo. Toliko imamo nevladinih organizacija koje se bave zaštitom životinja ali niko se na ove stvari ozbiljno ne okreće. Taj ko je spreman da ubije psa spreman je da ubije i stražara”, naveo je Ivanović.

DAN

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com