SEA DANCE: Krajem avgusta na novoj lokaciji - Volim Podgoricu

SEA DANCE: Krajem avgusta na novoj lokaciji

Peto jubilarno izdanje festivala ove godine biće održano krajem avgusta na novoj lokaciji.

Zvanični datumi festivala, tačna lokacija na kojoj će se održati kao i druge ekskluzivne informacije biće objavljeni u petak 18. maja.

Nova lokacija za Sea Dance biće iskorak na jedan novi, viši nivo uz sve predispozicije za održavanje festivala na nivou koji priliči jednom osvajaču titule Najboljeg evropskog festivala. Poseban akcenat stavljen je na prirodni potencijal lokacije uz najvišu čistoću mora, uređeni i prostran plažni prostor, obližnju ponudu privatnog smještaja van sezone, te organizaciju kampa na lokaciji sa dosta hlada.

U susret novom petom, jubilarnom Sea Dance festivalu, pogledajte ekskluzivno zvanični Aftermovie video sa nekim od najboljih detalja prošlogodišnjeg izdanja.

U proteklih četiri godine Sea Dance festival okupio je preko 332 hiljade posjetilaca iz oko 50 zemalja širom svijeta, i ugostio impresivan line up koji čini više od 100 najpopularnijih svjetskih muzičkih zvijezda, kao što su Jamiroquai, Prodigy, Skrillex, Fatboy Slim, Sean Paul, John Newman, Underworld i mnogi drugi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com