Tim doktora osmislio prirodni dvomjesečni način liječenja od teških oboljenja – “SLIJEDI KOZU” - Volim Podgoricu

Tim doktora osmislio prirodni dvomjesečni način liječenja od teških oboljenja – “SLIJEDI KOZU”

Kozje mlijeko je vjerovatno najzdravije mlijeko životinjskog porijekla i najviše se koristi u medicinske svrhe i liječenje posebno plućnih, stomačnih, srčanih, a i mnogih drugih oboljenja.

Od čega koza formira svoje čudesno mlijeko?

Kao i ostale životinje i koze formiraju mlijeko isključivo od onoga što jedu i piju i opste je poznato da koze biraju samo najbolje. Osim što biraju najbolje staze kroz brda i šume, biraju i najbolje i najzdravije biljke za prehranu.

Tim doktora koji su specijalizirani za kancerogena oboljenja tražili su godinama alternativu za hemoterapiju, bolje i prirodnije liječenje za ovu opaku bolest i došli su nevjerovatnog otkrića koje bi moglo promijeniti sam način liječenja i smanjiti konzumaciju tableta, te mnoge nuspojave.

Nazvali su ovaj način liječenja “Follow the goat” što u prevodu znači “Slijedi kozu”.

Nijedna životinja niti čovjek koji živi u prirodi ne boluje od raka ili bilo kog teškog oboljenja.

“Slijedi kozu” je liječenje koje traje dva mjeseca (60 dana), a zasniva se na tome da onaj ko se želi riješiti svoje bolesti jednostavno prati kozu koja živi u prirodi (koza treba biti starija od 3 godine, ali i mlađe su dale dobre rezultate).

Za onoga ko odluči pobijediti svoju bolest to podrazumijeva život u prirodi bez struje i elektronike, te promatranje određene koze i onoga što ona jede, te konzumiranje istih tih biljaka.

Potrebno je konzumirati te biljke svježe ukoliko je moguće, a ukoliko nije moguće konzumirati svježe biljke onda praviti čajeve od istih tih biljaka. Voda za piće te za pripremanje čajeva treba biti isključivo prirodna izvorska.

Početak je težak jer ljudi osjećaju veliku glad, ali nakon par dana glad prestaje i čovjeku postaje sasvim dovoljno bilje koje mu koza preporuči. Savjetuje se da se prvih dana navikavanja prehrana pojača dodacima (banane, med).

Možda ovaj sistem liječenja izgleda zahtjevan, ali je 100% prirodan i rezultati su više nego ohrabrujući, te oni koji se žele izliječiti uz malo truda i odricanja mogu uspjeti bilo koju bolest savladati.

Period od 60 dana je optimalno, ali vidljivi rezultati nastaju čak nakon 10 dana, te su neki uspjeli već nakon dvije sedmice otkloniti bolesti.

Obavljeno je i testiranje ovoga načina liječenja i rezultati su bili neočekivano dobri pa čak i nevjerovatni, a donijeli su preko 90% uspjeha. Na testiranju je bilo 100 osoba s različitim kancerogenim oboljenjima.

Čak 74 oboljela nakon dva mjeseca nisu imali ni traga karcinoma, dok je 17 oboljelih smanjilo broj kancerogenih ćelija na bezopasni nivo. Ukupno 93 pacijenta su bila spašena samo što su pratili kozu i hranila se onako kako bi im koza izabrala.

Gospodin Heinrich Waack iz Hamburga (Njemačka) nakon što je dopustio da koze izliječe njegov rak debeleg crijeva, te mnogobrojne probleme sa želucem i srcem.

Toliko ih je zavolio da je odlučio sa suprugom preseliti na selo.

Odlučili su kupiti koze da mogu uživati zajedno s njima u penziji.

Jennifer Port iz Louisiane (SAD) je rekla da život s prirodom donosi samo dobre stvari.

Kaže da joj je krivo što nije ranije shvatila da u prirodi nema teških oboljenja, nego da su ona stvorena samom našom prehranom i okruženjem.

Izlazak iz toga na neko vrijeme i promjena prehrane, izostanak stresa, televizije i drugih sprava u stvari donosi najbolji lijek koji postoji.

Liječenje “Follow the Goat” odnosno “Slijedi Kozu” donosi čišćenje organizma od toksina, udisanje čistog zraka, fizičku aktivnost, življenje i spajanje s prirodom, te na kraju oslobađanje od bilo koje bolesti koja vas muči.

Emir Suljić/alternativno.net

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com