Đukanovićev plan za vas je da sačeka da umrete - Volim Podgoricu

Đukanovićev plan za vas je da sačeka da umrete  

 

Ovo što oni rade vama, radnicima KAP-a, a meni je dužnost to da kažem, jer je naša partija Prava Crna Gora fokusirana na odbranu porodice, je prije svega udar na porodicu. Ovdje nije riječ samo o 400 ljudi, nego o 400 familija, koje su pokradene, saopštio je predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić.

Saopštenje prenosimo integralno.

Vlast vam je ukrala nešto što vam pripada, ukrali su vam zakon koji vam pripada po vašem kolektivnom ugovoru, ukrali su vam otpremnine, ukrali su vam ono što ste godinama uplaćivali u stambene fondove, ono što ste vi sa vašim porodicama stvarali, i mi ćemo dati svaki atom snage da odbranimo ovo nasilje. Očigledan plan Mila Đukanovića u vezi sa rješavanjem vašeg pitanja jeste da sačeka da svi polako umrete. Zbog toga ove proteste, kao vid pritiska, moramo radikalizovati zajedno.

Vi ste pozvali ovdje sve koji su izglasali ovaj zakon, ovdje nema nikoga, i to je poražavajuće za ovu zemlju, za ovo društvo, jer ovo je problem čitave Crne Gore.

Želim da Vas posavjetujem kao neko ko se godinama borio na ulici i u raznim vidovima građanskog aktivizma, ovako ništa nećete postići, oni vole kada se ljudi ovako bune, i njima to odgovara da simuliraju demokratiju.

Ja vam predlažem, kao običan građanin Podgorice,  da ove zborove morate da radikalizujete, moramo ih skupa radikalizovati.

Ono što mi možemo da obećamo i što ja mogu lično da obećam jeste da ćemo mi biti, ne samo sada, vaš glas gdje god budemo bili, ali vas molimo da pritisak radikalizujemo, da ih pritisnemo, jer ovo je šamar na sve ljude, ovo je šamar i ponižavanje i ustava, i na zakona, ali prije svega čovjeka i porodice.

Pozivam vas da nastavite ovu borbu, meni je čast što sam danas ovdje sa vama, što vi istrajate u vašoj borbi, što i u vašim zrelim godinama dajete lekciju nama mladima kako treba da se borimo.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com