Grabar Kitarović nije pozvana na inauguraciju - Volim Podgoricu

Grabar Kitarović nije pozvana na inauguraciju

Demokratska partiaj socijalista (DPS) saopštila je da predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović nije ni pozvana na inauguraciju novoizabranog predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

“Povodom lansiranja vijesti da je predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović otkazala dolazak na inauguraciju predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, koja je objavljena u regionu i kod nas, obavještavamo javnost da na svečanu sjednicu Skupštine Crne Gore, na kojoj će predsjednik Đukanović položiti zakletvu 20. maja ove godine, kako je i iz Skupštine već saopšteno, nije predviđeno prisustvo visokih predstavnika stranih država, osim ambasadora i vojnih izaslanika akreditovanih u Podgorici. Dakle, potpuno je netačna vijest o otkazivanju dolaska Predsjednice Hrvatske na inauguraciju predsjednika Đukanovića”, saopštili su iz DPS-a

1 komentar

  1. Someone necessarily lend a hand to make seriously posts I’d state. This is the first time I frequented your website page and to this point? I amazed with the research you made to make this particular post incredible. Magnificent activity!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com