Krivokapić: Prava zastava Đukanovićevog DPS je gusarska, izdao je Ustav - Volim Podgoricu

Krivokapić: Prava zastava Đukanovićevog DPS je gusarska, izdao je Ustav

Lider Socijaldemokratske partije Ranko Krivokapić poručio je da je Milo Đukanović izdao svaku državu koju je branio, kao i Ustav Crne Gore.

“Kad vam čitav politički vijek prođe u progonu neistomišljenika, a pri tome sami izdajete svakog gospodara kojem ste služili, onda vam politika mora ostati zavadi pa vladaj – dok te pravda ne stigne. Narodna veli -Laži mu još kod nekih pobjeđuju ali ga istina izdaje. Izdao je vlasnik DPS-a svaku državu koju je branio : Titovu Jugoslaviju da bi služio velikoj Srbiji . Veliku Srbiju da bi nastavio poharu Srbije i Crne Gore. Izdao je Ustav Crne Gore kako bi od nezavisne Crne Gore napravio imanje, a ne državu . Đe će jezik no na šupalj zub. Druge proganjati za ono što čitav život radiš stalna je politika vlasnika DPS-a”, saopštio je Krivokapić.

Krivokapić ističe da “tamničar – zarobljene države, kako je opisuju od Brisela do Vašingtona, ne vidi da ga je čitava Crna Gora makar jednom do sad izdala.”

“Jedni kad nijesu htjeli sa njim u bratoubilački rat, drugi kad su vjerovali u ono zašto su ga doveli na vlast početkom devedesetih . Sada su svi izdajnici koji neće da ćute o biblijskoj pohari i pohlepi vladajuće klike u Crnoj Gori”, dodaje Krivokapić.

On je naveo da je Misija SDP-a, “sad kad je završeno strateško utemeljenje Crne Gore”, je da okuplja oko Ustava Crne Gore i plana razvoja, koliko god to imalo uspona i padova.

“Ako smo od ratnih strvinara DPS-a , makar formalno napravili cvrkutave zapadnjake, onda ćemo svakako od progresivnih snaga napraviti evropsku Crnu Goru. Tamničaru, slažemo se da nijesmo srodna opozicija u Kolašinu ali se pokazalo da kada se u Crnoj Gori okupimo oko Ustavnog patriotizma , reda i zakona počinje ozdravljenje od bolesti zvane – DPS i sateliti pohara naroda. U jednom mandatu smanjila je poštena vlast na pola trošenje narodnog novca u Kolašinu . Za ono što su za jedan jedini dan po kafanama pojeli vaši patriotski kadrovi sada kupimo svim prvacima udžbenike, a polumaturantima lap topove. Opština subvencionira solarne panele na selima dok vaša vlast struju za vaše kumove. A ostavili ste grad sa pet budžeta duga i blokadom od 5 godina. Ima li kraja bestidnosti u poharnom dijelu DPS-a u odbrani vlasti po svaku cijenu? I konačno o državnoj izdaji u Kolašinu. Dok se Milo Đukanović pitao u ovom okorubanom gradu, državna zastava se nije zavijorila na njegovim ulicama. Došla je tek sa onima koje on naziva izdajnicima. Izgleda da je jedina prava zastava njegovog DPS-a gusarska – sve ostale je u blatu ostavio pa će i Crnogorsku ako ga ne zaustavimo”, zaključuje Krivokapić.

Vijesti

1 komentar

  1. Dps je kriminogena interesna udruga. Ali kakav god da je DPS Ranjo Krivi je gori sto puta! Bolje Glasat i DPS bandu lopova, nego ovog Krivog nesretnika i njegove pione i udbase!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com