Maloljetnici osumnjičeni da su pretukli Podgoričanina - Volim Podgoricu

Maloljetnici osumnjičeni da su pretukli Podgoričanina

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su juče nadležnom tužiocu za maloljetnike podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, saopšteno je iz Uprave policije portalu Volim podgoricu.

 

Naime, oštećeni K.V. (25) iz Podgorice je, 20.04.2018. godine, podnio prijavu protiv više maloljetnih lica Centru bezbjednosti Podgorica, u kojoj je naveo da su ga ta lica, 13.04.2018. godine oko 19,00 časova, u ulici Vuka Mićunovića, na parking prostoru OŠ „Vladimir Nadzor“, fizički napala i zadala mu više udaraca u predjelu glave i tijela, zbog kojih je bio na bolničkom liječenju na Odjeljenju za ortopediju Kliničkog centra Crne Gore.

 

Nakon zaprimljene prijave službenici Jedinice kriminalističke policije za suzbijanje maloljetničke delinkvencije CB Podgorica su u saradnji sa državnim tužiocem za maloljetnike, koji je naložio preduzimanje operativnih mjera i radnji, kao i obavljanje razgovora sa svim licima koja su učestvovala u ovom događaju, tom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv L.V. (14) i L.L. (14), oba iz Podgorice, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda. Pored ova dva lica, identifikovana su još dva maloljetna lica za koja se sumnja da su počinila navedeno krivično djelo, ali nisu obuhvaćeni krivičnom prijavom jer nemaju navršenih 14 godina, pa samim tim nisu krivično – pravno odgovorni.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com