NA SKALINAMA USKORO SPOMENIK: Evo o čemu se radi… - Volim Podgoricu

NA SKALINAMA USKORO SPOMENIK: Evo o čemu se radi…

Predstavljajući projekat “Uređenje obala rijeka Ribnice i Morače“ Ivan Vuković, nosilac liste “Za dobro građana Podgorice – Pobjednička koalicija Milo Đukanović“, najavio je sinoć na Skalinama da će vladajuća koalicija u slavu ljubavi i ljepote različitosti uskoro na ovom mjestu graditi spomenik opjevanoj podgoričkoj ljubavi Jelke Osmanagić i Janka Raičevića.

“Skaline su duša naše Podgorice. Naši Sastavci, najkraća veza Stare i Nove podgoričke varoši i mjesto uspomena koje se najduže pamte. Ovo je magični kutak našeg grada, koji čuva naše tajne, pamti prve zagrljaje i poljupce i svjedoči o velikim ljubavima, kakva je bila ona Jelke Osmanagić i Janka Raičevića. U slavu ljubavi i ljepote različitosti, na ovom mjestu uskoro ćemo podići spomenik podgoričkim Romeu i Juliji”, kazao je Vuković.

Izgradnjom novih šetališta duž Ribnice i Morače, dodao je on, Sastavke će učiniti dostupnim svima koji žele tu da nađu mir od gradske vreve.

“Uz zahvalnost ljudima iz kompanije Ing invest, koji nam u tome već pomažu, spustićemo Podgoricu na njene rijeke. Dobićemo novi prostor za rekreaciju, za sigurnu igru naših mališana, za prvu jutarnju kafu onih starijih i mjesto sa kojega će neki novi parovi kretati na svoja ljubavna putovanja”, dodao je Vuković.

DAN

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com