Odvojite mjesečno 15 minuta i oporavite svoje finansije - Volim Podgoricu

Odvojite mjesečno 15 minuta i oporavite svoje finansije

Samo 15 minuta utrošenog vremena mjesečno može vam pomoći da pametno upravljate svojim finansijama.

Biznismen Dejvid Koh, međutim, tvrdi da samo 15 minuta mjesečno može da vam pomogne da se izvučete iz dugova i napravite svoj finansijski plan i raspored.

“Odvojite vrijeme da razmislite o svojim finansijskim ciljevima i o tome kako da ih postignete. Zatim napravite osnovni budžet i provjerite da li živite u okviru svojih mogućnosti”, rekao je Koh.

“Svakog mjeseca odvojite samo 15 minuta da razmislite o svom novcu. Ne da biste tada platili račune, nego da biste postavili svoje ciljeve i procijenili kako stojite sa finansijama. Onda tome prilagodite svoje ponašanje”, kaže Koh.

Ako ste u dugovima ili se unaprijed brinete o nekim troškovima koji bi tek trebalo da se pojave, ovo je dobar način kako da osmislite pametnu strategiju za dalje, prenosi Indeks.

2 komentara

  1. Nice post. I learn some thing more difficult on diverse blogs everyday. It will always be stimulating to see content using their company writers and rehearse a little there. I’d opt to use some with the content in my blog regardless of whether you don’t mind. Natually I’ll offer you a link on your own internet weblog. Many thanks sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com