OK avantura ove godine donosi još novih sadržaja - Volim Podgoricu

OK avantura ove godine donosi još novih sadržaja

Magična priroda, neponovljivi ambijent, odlična zabava, najbolje druženje, vrhunski bendovi i izvođači samo su dio onoga što vas na Tjentištu očekuje 6., 7. i 8. jula.

Peti po redu Nektar OK Fest bogatim sadržajima, programom i muzikom i ove godine učinit će Nacionalni park Sutjeska epicentrom najboljeg provoda u regionu.

Tokom tri dana na isto toliko festivalskih bina smjenjivat će se vrhunska imena regionalne i svjetske muzičke scene. Preko 19 sati odličnog muzičkog programa svakog dana, u kombinaciji sa adrenalinskim sadržajima raftinga i planinarske šetnje, uz posjete nekim od najljepših vidikovaca i predjela u ovom nacionalnom parku, malo će kojeg posjetioca ostaviti ravnodušnim.

Prvog festivalskog dana, petak 6. juli, zagrijavanje počinjemo kraj bazena na Tjentištu gdje nas na OK Summer stageu očekuje program Bjutiful selekšn by: G Edd/Fedja Knajdl/Forniva. Zabava se nastavlja u festivalskom kampu na Sensation OK stageu uz Laku i Zemlju Gruva. Večernji program na Jägermeister main stageu rezervisan je za Hladno pivo, Kirila Djaikovskog i Stereo MC’s.

Drugog dana, u subotu, 7. jula, publika će ponovo kraj bazena imati priliku da vrelo ljetno popodne provede u odličnoj atmosferi u okviru programa Back to roots by: DJ Umbo/Audio InFunktion. Obojeni program i Atheist Rap uz čvršći zvuk dočekat će OK kampere i pripremiti ih za drugo festivalsko veče na glavnoj bini uz Letu štuke, Jinx i Gibonnija.

Vrhunac odlične atmosfere i dobrog provoda donosi i posljednji festivalski dan, nedjelja, 8. juli, koju započinjemo na Closing Summer stageu by: Nebs Jack/Stefan Ivanković/Nikola Todorović . Tačno u 17 sati selimo se na Sesation OK stage gdje nas očekuju Ritam nereda i Orthodox celts. Nešto hladnije večeri na Tjentištu sigurno će rasplesati i zagrijati Elemental, S.A.R.S. i Rudimental u finišu festivalskog programa na Jägermeister main stageu.

Kako ne biste propustili ovu fenomenalnu OK avanturu, koja uskoro donosi i još novih sadržaja, rezervišite svoje mjesto u OK kampu na vrijeme. Trenutno su u ponudi OK kamp paketi i to: Paket III (kamp + ulaznica + prevoz) po cijeni od 70 KM i OK kamp (kamp + ulaznica) po cijeni od 35 KM.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com