Potpisan aneks, uskoro najava udarnih svjetskih zvijezda za jubilarni Sea Dance na novoj plaži! - Volim Podgoricu

Potpisan aneks, uskoro najava udarnih svjetskih zvijezda za jubilarni Sea Dance na novoj plaži!

 

Ovogodišnje peto po redu izdanje Sea Dance festivala održaće se na novoj lokaciji i u novom terminu, a brojna višemjesečna pisanja medija danas su čelnici Ministarstva održivog razvoja i turizma, Opštine Budva i EXIT tima potvrdili na zajedničkoj konferenciji za javnost. Potpisan je i redovni Aneks desetogodišnjeg Ugovora o podršci festivalu i jubilarni Sea Dance održaće se od četvrtka, 30. avgusta do subote, 1. septembra i to na novoj plaži sa možda i najvećim potencijalom na cijelom Jadranu, u tirkiznoj uvali kod mjesta Buljarice.

“Fanovi Exita znaju da su naša jubilarna izdanja uvijek specijalna, ali i najposjećenija jer se ne propuštaju. I u slučaju Sea Dance sve se složilo, nova lokacija je predivan jadranski biser koji ćemo u godinama pred nama promovisati u cijelom svijetu, a osim svoje centralne pozicije na primorju, ona našim gostima nudi daleko više što će se vidjeti već ove godine. Presrećni smo što smo uspjeli da potvrdimo jednu od najvećih svjetskih zvijezda i što ćemo imati najjači program Sea Dance-a do sada koji ćemo uskoro objaviti! Interesovanje za festival je veliko. Već sada imamo preko 10.000 rezervacija što publike EXIT festivala, tako i turističkih agencija iz inostranstva.”, izjavio je Dušan Kovačević, osnivač EXIT i Sea Dance festivala.

Buljarice, najdužu plažu na budvanskoj rivijeri koja se proteže na preko 2,2 kilometra pijeska i sitnog šljunka, odlikuje čisto tirkizno more, uređeni i prostran plažni prostor, predivna priroda u zaleđu i mnoštvo zelenila i debelog hlada ispod kojeg će se naći ovogodišnji kamperi festivala. Nastojanja organizatora festivala podržaće, ali i proaktivno učestvovati i menadžment opštine Budva, sa zajedničkim ciljem da ovu sjajnu destinaciju zajedno razvijaju i predstave cijelom svijetu, te značajno unaprijedi turističku posjetu ovoj plaži, kako tokom festivala, tako i tokom čitave godine.

– Glavna zamisao Opštine je bila izmještanje festivala u post sezoni, smatramo da će to biti put pogodak. U saradnji sa organizatorom našli smo rješenje i atraktivniju lokaciju i u tom smislu Opština Budva je potvrdila angažovanje i participaciju potpisivanjem aneksa Ugovora. Siguran sam da će festival biti najbolji do sada i da ćemo uživati u zvucima pjesama najvećih svjetskih izvođača – istakao je Predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović.

Realizacija i organizacija ovako složenog projekta od nacionalnog značaja, ne bi bila moguća bez bliske saradnje i partnerstva sa Vladom Crne Gore, koja je kroz nadležno Ministarstvo održivog razvoja i turizma, u prethodnim sedmicama dala svoju podršku.

 

– Zadovoljan sam što su lokacija i termin održavanja festivala izmjenjeni, što je bio jedan od preduslova nastavka podrške festivalu od strane Vlade Crne Gore i Ministarstva održivog razvoja i turizma. Buljarica je zaista spektakularna, imam potpuno povjerenje u organizaciju da će odraditi posao do kraja i da nas očekuje pravi spektakl – kazao je Ministar održivog razvoja i turizma gdin Pavle Radulović.

Prodaja ulaznica

U srijedu 23. maja tačno u podne u prodaji će se naći veoma limitiran broj ulaznica za Sea Dance po najpovoljnijoj cijeni od 19,99 eura! Ovo je cijena sa čak 70% popusta u odnosu na finalnu i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš). Najpovoljnije ulaznice se svake godine rasprodaju za samo nekoliko sati!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com