ŠOK SNIMAK IZ BOLNICE! PIJANA medicinska sestra TETURA SE hodnikom i GUBI EPRUVETE?! (VIDEO) - Volim Podgoricu

ŠOK SNIMAK IZ BOLNICE! PIJANA medicinska sestra TETURA SE hodnikom i GUBI EPRUVETE?! (VIDEO)

Na snimku koji dolazi iz Srbije, koga je redakciji Južnih vijesti dostavio zabrinuti građanin, vidi se žena u bijeloj uniformi, najvjerovatnije medicinska sestra, koja pacijenta, sudeći po onome šta govori, pokušava da odvede do laboratorije novog Kliničkog centra, ali se u tome ne snalazi. Tetura se, govori usporeno i nerazumljivo, ispadaju joj papiri i epruvete, a osoba koja je poslala snimak tvrdi i da se osjećala na alkohol.

Građanin za koji sumnja da prikazuje pijanu medicinsku radnicu, zabrinut je za bezbjednost pacijenata koji dolaze u Klinički centar, ali i za pouzdanost analiza krvi, s obzirom na to da epruvete završavaju na podu.

 

 

Međutim, na snimku se vidi da niko ne prilazi medicinskoj sestri da joj pruži pomoć.

 

Direktor KC: Molim da mi osobe koje su snimale dostave video

Generalni direktor Kliničkog centra Zoran Radovanović kaže da je prvi put pogledao video te da ne zna o kojoj se ženi radi, kao i da nema načina da je identifikuje s obzirom na to da je lice skriveno, pa ne može da utvrdi da li je zaposlena u KC, te da je ranije bilo prijava da su radnici bili pod dejstvom alkohola ili opojnih supstanci, a da ustanova ima proceduru odnosno Pravilnik o pravima, obavezama i odgovornostima zaposlenih u KC.

Kurir

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com