GLUMAC DŽIPOM OBORIO MOTOCIKLISTU Vuk Kostić uspaničen poslije nesreće! - Volim Podgoricu

GLUMAC DŽIPOM OBORIO MOTOCIKLISTU Vuk Kostić uspaničen poslije nesreće!

Glumac Vuk Kostić (39) udario je svojim džipom „micubiši pajero“ motociklistu Luku Vasića (24), koji, na svu sreću, nije teže povrijeđen.

Nezgoda se dogodila u petak oko 22 časa na raskrsnici ulica Vojislava Ilića i Tome Maksimovića u Beogradu. Vozač mopeda „pjađo“ je preventivno prevezen u Urgentni centar, gdje su mu lekari konstatovali lakše povrede.

Kako saznaje „Alo!“ do nezgode je došlo kada je Kostić pokušavao da skrene iz Vojislava Ilića u ulicu Tome Maksimovića, ne propuštajući motocikl koji mu je dolazio iz suprotnog smjera. Kako se sumnja, Kostić je prednjim dijelom džipa zakačio zadnji dio motocikla, nakon čega je Luka pao. Sreća u nesreći je što Kostić nije vozio brzo i što je vozač mopeda imao kacigu.

Prema riječima sagovornika bliskog istrazi, Kostić je odmah nakon nezgode istrčao, pomogao Luki da ustane i izvinjavao mu se.

– Dok je Kostić pomagao povrijeđenom motociklisti Luki da ustane, on je pitao glumca što ga je udario. „Šta ovo bi, čovječe, što me udari. Ti si skretao, a ja išao pravo, imao sam prvenstvo u odnosu na tebe“ – rekao je povrijeđeni mladić glumcu.

 

Vidno uznemireni glumac se izvinjavao povređenom motociklisti i pitao ga da li se osjeća dobro, a onda mu je rekao da ga uopšte nije primijetio i da ga je slučajno udario – objašnjava obaviješten sagovornik.

Prema njegovim riječima, uslijedio je poziv Hitnoj pomoći i policajcima, koji su obavili uviđaj i uzeli izjave učesnika i svjedoka udesa.

– Tokom policijskog uviđaja Kostić je sarađivao s policajcima i neprestano se raspitivao u kakvom je stanju povrijeđeni motociklista. Glumac je dao i pisanu izjavu, u kojoj je opisao kako je došlo do udesa. Urađen je i alko-test obojici učesnika, kojim je utvrđeno da je Kostić imao malu količinu alkohola u krvi. Nakon završenog uviđaja policijski izveštaj je proslijeđen i, kako se sumnja, utvrđena je Kostićeva odgovornost, pa će se protiv njega pokrenuti postupak .

 

2 komentara

  1. I’m impressed, I must say. Really rarely do you encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you might have hit the nail on the head. Your concept is outstanding; the issue is something which not enough people are speaking intelligently about. My business is very happy i always stumbled across this within my try to find something relating to this.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com