POZADINA TEŠKOG UBISTVA: Željko i Miloš se posvađali oko djevojke, a onda je treći mladić potegao nož… - Volim Podgoricu

POZADINA TEŠKOG UBISTVA: Željko i Miloš se posvađali oko djevojke, a onda je treći mladić potegao nož…

Dok su se Željko i Miloš raspravljali oko djevojke, umiješao im se Marko S., rekavši “Daj da li ste ludi da se svađate oko male kur. . .e” . Tada se Željko okrenuo prema njemu i zadao mu udarac u predjelu lica, a Marko S. tadi vadi nož i zabada ga Željku u predjelu grudnog koša.

Željko P. (23) iz Novog Sada koji je u petak veče pronađen sa ubodnom ranom u predjelu grudnog koša, preminuo je u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodina i pored velikih pokušaja ljekara da mu spasu život.

Nemio događaj dogodio se u dogovorenoj tuči u dvorištu OŠ “Svetozar Marković Toza” u Novom Sadu.

“Željko se zabavljao sa šesnaestogodišnjom djevojkom. Njih dvoje su bili u stanu u ulici Hadži Ruminovoj u Novom Sadu u petak popodne, kada je Željko rekao devojci da je čuo da je bila u “šemi” sa Milošem S. (21). Tu je nastala svađa i djevojka je skočila sa terase, visokog prizemlja gdje je zadobila povrede peta”, kaže izvor Kurira.

Htjeli da rasprave sve, a onda je došlo do fatalne tuče

Nakon toga Željko i Miloš su se dogovorili da se nađu u dvorištu osnovne škole, kako bi raspravili da li je tačno da je on bio sa njegovom djevojkom.

“Kada je Željko došao sa Milošev je bio i Marko S. (20) . Dok su se Željko i Miloš raspravljali, umiješao im se Marko, rekavši “Daj da li ste ludi da se svađate oko male k….e” . Tada se Željko okrenuo prema njemu i zadao mu udarac u predelu lica, a Marko S. tada vadi nož i zabada ga Željku u predjelu grudnog koša. Nakon čega Miloš i Marko bježe i ostavljaju Željka da leži u besvjesnom stanju. Njega je pronašao slučajni prolaznik, koji je odmah obavestio policiju i hitnu pomoć”, dodaje naš izor.

 

Sva trojica od ranije poznata policiji

Miloš i Marko su uhapšeni jutros oko 2.30 časa, praveći se da ne znaju o čemu policajci koji su ih pronašli pričaju. Međutim, vrlo brzo su priznali i ispričali sve, jer u krugu škole postoje kamere. Njih dvojica su uhapšeni i Marko. S se tereti za krivično djelo teško ubisto, a Miloš S. za krivično delo prisustvovanje ovom događaju, a koje nije prijavio kao i učinioca.

Inače, sva trojica su od ranije poznata policiji. Ubijeni Željko P. ima krivičnu prijavu za teške tjelesne povrede, Miloš S. za držanje droge i nanošenje teških tjelesnih povreda, a Marko S. takođe zbog posedovanja droge i učestovanja u tuči.

 

(Kurir.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com