,,DPS izvukao iz rukava čovjeka koji je svog oca nazvao izdajnikom” - Volim Podgoricu

,,DPS izvukao iz rukava čovjeka koji je svog oca nazvao izdajnikom”

Moramo da priznamo da nam ni na kraj pameti nije bilo da će ovako rano, sedam dana pred izbore, DPS iz rukava izvući ono najbolje u skladu sa njihovim izopačenim shvatanjem, a u smislu univerzalnih vrijednosti najgore što imaju – čovjeka koji je i sopstvenog oca nazvao izdajnikom radi političkog ćara i dodvoravanja šefu. Pojavio se Divanović da brani Mila, isto kao da je on dužan Đukanovićima nešto, a ne obratno, kazao je Spaso Popović, član Mladih demokrata.

“Šta bi, Divanoviću, sa onim stotinama hiljada što ti je svojevremeno uzeo šef OKG po sopstvenom priznanju, Svetozar Marović? Svi tvoji tužiše Prvu banku i prvog brAca i vratiše pare, samo ti nisi imao hrabrosti ni svoje da tražiš. Zauzvrat ti je, izgleda, milije da braniš šefove i da se vidi da ih braniš, da svi dobro zapamte kakav si apologeta i režimlija”, pitaju Iz Demokratske Crne Gore.

Popović dodaje da se neće detaljnije osvrtati na njegovo hrabrenje u susret izvjesnom porazu u Podgorici, koji, kako smatra, Divanoviću neće biti prvi – “još ni onaj u Budvi nije prebolio”.

“Samo je njemu oslobođenje Budve od organizovane kriminalne grupe njegovog „podšefa“ palo teško, dok su građanke i građani Budve jedva dočekali da skinu jaram sa vrata i da se vrate normalnom životu sa odgovornom vlašću na čelu. Međutim, ubode i čovjek zvani „razočaranje svojih predaka“ poneku da valja. Tačno je, Divanoviću – mladost zaista može svašta. Žalosno je što ti to još nisi iskusio, jer i zatvoreni um i perverzna želja da se uvijek ima gospodar i mladost bace u zasjenak. Tako je i sa tobom Divanoviću: mlad po godinama, a voli ropstvo i bori se za njega”, smatra Popović.

Što se inauguracije tiče, Popović vjeruje da će Divanović uspjeti i u toj prilici da se nekako približiš svom voljenom vođi.

“I da ćeš uspjeti i na koju fotografiju da se uguraš. Izvini, Divanoviću, svaka tebi čast, ali nešto ne vjerujemo da je Đukanoviću draže što će imati kalibar ljudi kao što si ti umjesto evropskih i svjetskih zvaničnika. Ipak su svi oni dobro razmislili i shvatili da im nije mjesto na „krunisanju“ posljednjeg evropskog diktatora”, dodaje on.

Kad smo kod „kuliranja“, Popović podsjeća da je to Mugoša priredio „neutralnom“ brataniću Miška Vukovića na Konvenciji DPS-a.

“I kad pomenuste tužilaštvo, osim tvog nikad prežaljenog „podšefa“ Marovića, imalo je Tužilaštvo pune ruke posla i sa Miomirom Mugošom. A kad pravna država i vladavina prava zaživi, tek će da ima. Šest sati je prilično visoko postavljen rekord kad je riječ o prvom saslušanju, ali vjerujemo da će ga šef svih građana kriminalaca oboriti, nadmašiti za koplje. Tada mu neće pomoći ni tvoja apologetika”, poručuje Popović na kraju.

CdM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com