Građani više puta rekli ne građevinskom lobiju iz URA-Demokrata - Volim Podgoricu

Građani više puta rekli ne građevinskom lobiju iz URA-Demokrata

Kakvu Podgoricu bi pravili URA-Demokrate građani su vidjeli po građevinskom lobiji iz URA i njihovim tvorevinama koji predstavljaju agresivnu betonizaciju svakog metra Podgorice koja im padne u ruke, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista – DPS.

Saopštenje prenosimo integralno

Takvoj viziji Podgorice građani su više puta na izborima rekli odlučno ne, nadajući se da će ih napokon poslati u istoriju, ali uzalud, interesi elite iz URA su toliki da iznova osnivaju nove partije, saveze i koalicije, bez smisla i programa, osim jednog-osvajanje vlasti zarad sopstvenog interesa. Ali u svim oblicima u kojima su se pojavljivali, dobijali su isti odgovor od naroda a to je da ih neće.

Tako će biti još jednom 27. maja kada će doživjeti još jedan ubedljiv poraz, nakon kojeg bi bilo elementarno vaspitano da izađu pred svoje birače i podnesu odgovornost. Jer narod će ih još jednom opomenuti da politika neistina, izdaja, podmetanja i uvreda nema njihovu podršku, jer je suprotna našem biću, istoriji i tradiciji, i onome što žele u budućnosti,a to je razvoj Podgorice po mjeri svakog čovjeka a ne po mjeri interesa građevinskog lobija iz koalicije URA-Demokrate.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com