MOŽDA JE DO VAS: Ako radite OVE stvari, NE ČUDITE SE što vam muškarci NE PRILAZE - Volim Podgoricu

MOŽDA JE DO VAS: Ako radite OVE stvari, NE ČUDITE SE što vam muškarci NE PRILAZE

Da li ste se ikada zapitale zašto vam muškaci ne prilaze? Možda nešto radite pogrešno.

Evo nekoliko potencijalnih razloga:

“Čopor” drugarica
Muškarci su otkrili da im nije prijatno kada treba da priđu djevojci koja se cijelo veče ne odvaja od “čopora” svojih prijateljica.

Mobilni
Ono što muškarce najviše odbija je i onaj mali uređaj koji žene vade iz torbica i provjeravaju svakih 5 minuta. Prvo, to je vrlo iritantno ponašanje i dokazuje da ste izgubile dodir s realnim svijetom. Drugo, ostavlja utisak da imate nekoga pa se stalno dopisujete.

Napadne minđuše
Izgleda da muškarci gledaju svaki detalj pa su otkrili kako je malo vjerovatno da će prići djevojci koja ima minđuše veće od ušiju.

Karmin
Mi obožavamo karmine, oni ne. Posebno ne ljubičaste , crvene, drečavo roze itd. One prirodne nijanse vjerovatno ni ne primijete.

Osmijeh
Žene koje se nikada ne smiju nisu im ni malo privlačne, ma koliko god bile lijepe.

Alkohol
I boca vina na stolu nije problem ako se pije damski. Ispijanje alkohola u stilu Čarlija Šina i „odvažnije“, odnosno slobodnije ponašanje nego inače, crveni je karton za osvajače.

Preterivanje
Mislimo na šminku, solarijum, prekratke haljine i slične stvari. To što se okreću za vama, ne mora nužno da znači i da ste im privlačne.

2 komentara

  1. Keep up the fantastic piece of work, I read few blog posts on this web site and I believe that your site is real interesting and has lots of great information.

  2. This will be the right weblog for desires to discover this topic. You realize so much its practically challenging to argue along with you (not too I personally would want…HaHa). You actually put a whole new spin with a topic thats been discussing for many years. Fantastic stuff, just wonderful!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com