Prava Crna Gora: Aktivista DPS-a napao naše volontere - Volim Podgoricu

Prava Crna Gora: Aktivista DPS-a napao naše volontere

Obavještavamo javnost da su naši volonteri juče napadnuti u prigradskom naselju Dajbabe, od strane DPS aktiviste. Prema našim saznanjima riječ je o Sretu Rogošiću , koji već danima, kako smo informisani sa lica mjesta, od vrata do vrata, pravi popis takozvanih sigurnih glasova, koji se mogu čak i vidjeti na fotografiji koju dostavljamo medijima. Saopštili su iz Prave Crne Gore.

 

Kada su naši volonteri naišli na Rogošića kako razgovara sa jednim od mještana, obećavajući mu postavljanje ulične rasvjete ukoliko glasa za Demokratsku partiju socijalista, on im je prišao i uz psovke, pokušao da ih otjera iz te ulice. U jednom trenutku aktivista DPS-a je čak krenuo i fizički da se obračuna sa djevojkom od osamnaest godina, volonterkom Prave Crne Gore. Veći incident je spriječen zahvaljujući prisebnosti mještana koji su svjedočili ovom incidentu. Saopštili su iz Prave Crne Gore

 

Mi smo, nažalost, potpuno svjesni da ovakav vid ucjenjivanja glasača pred izbore nije ništa novo, ali, imajući u vidu da je riječ o nezakonitim aktivnostima, pozivamo nadležnog tužioca da se hitno umiješa u svoj posao i procesuira ovu, više nego očiglednu, predizbornu zloupotrebu.

 

Sa druge strane, želim da poručim onima u DPS-u, koji šalju ulične kabadahije na volontere naše političke partije, da su im ovakvi vidovi pritiska džaba – i što se tiče Prave Crne Gore, ali i što se tiće cjelokupne opozicije – jer je ovakva nervoza odraz nemoći na terenu: DPS je svjestan da gubi tlo pod nogama u Podgorici, pa na sve moguće načine pokušavaju da u ovih poslednjih nekoliko dana bezuspješno promijene situaciju na terenu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com