TRAGEDIJA: Mladić sam sebe 8 puta ubo u grudi kuhinjskim nožem! - Volim Podgoricu

TRAGEDIJA: Mladić sam sebe 8 puta ubo u grudi kuhinjskim nožem!

J. J.(30) iz Donjih Nedeljica, kod Loznice, u ponedjeljak 15 minuta iza ponoći, izdahnuo je u lozničkoj bolnici od povreda koje je, sam sebi, zadao nožem sat i po ranije, u porodičnoj kući.

Tužilac koji je radio uviđaj naložio je obdukciju, posle koje će, i zvanično, biti poznato kako je smrt nastala. Ali, po većini upućenih, nema dileme da je riječ o samoubistvu.

Prema saznanjima medija, J. J. je oko 22 časa, kuhinjskim nožem, dužine 25 centimetara, zadao sebi osam udaraca u lijevi dio grudnog koša.

Ukućani su alarmirali Hitnu pomoć, koja je brzo stigla. Lekari su borili za njegov život, ali su petnaestak minuta iza ponoći mogli samo da konstatuju smrt.
Još 6 povređenih!

U kući gdje se to dogodilo i oko nje, u ponedjeljak, skoro da nije bilo „žive duše“. Otac, majka i sestra spremaju sahranu, a prije nje potrebne papire. Šokirani i potreseni, kako nam reče jedan njihov poznanik „do neba“. Naznaka da će ovako nešto da se dogodi nije bilo ni u trunčicama.

“Bio je sjajan učenik i student, mislim da je završio Ekonomski fakultet, i to državni, uvijek je bio miran, povučen, ali kulturan i prostojan svugdje i na svakom mjestu”, kaže jedan mještanin Nedeljica, moleći za anonimnost.

“U kući su se dobro slagali, solidno su živjeli, divne su komšije i ljudi. J.J. je u poslednje vrijeme radio u jednoj izvozničkoj fabrici u Loznici”, dodaje on.

(Večernje novosti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com