Bečića nazvao splačinom, koaliciju ,,Za 21. vijek” sektom - Volim Podgoricu

Bečića nazvao splačinom, koaliciju ,,Za 21. vijek” sektom

Odbornik u Skupštini Glavnog grada, visoki funkcioner podgoričkog DPS-a i zamjenik direktora Agencije za stanovanje Glavnog grada Nenand Vujošević, već nekoliko nedelja koristi najuvredljivije riječi na račun lidera koalicije “Za 21. vijek”.

Ranije danas Građanski savez za promjene, je dostavio našem portalu uvrede koje im je na zvaničnoj fejsbuk stranici Vujošević uputio, nazivajući ih “stokom izdajničkom”.

On je samo juče predsjednika Demokrata Aleksu Bečića nazvao “splačinom”, dok je tu koaliciju nazivao “sektom”, “izdajnicima” i brojnim drugim terminima.

U toj koaliciji kažu da takvo ponašanje “partijskih kerbera DPS-a ne čudi, jer je to nivo kulture koju baštini vladajuća partija i njen lider”.

“Međutim, nervozno i nevaspitano ponašanje Vujoševića i drugih partijskih piona DPS-a, koji odbrojavaju posljednje dane na svojim direktorskim funkcijama je potpuno logično. Jer, šta bi oni u životu radili i ko bi ih primio na neko radno mjesto, ako DPS ostane bez vlasti”, ukazali su u toj koaliciji.

Vijesti

1 komentar

  1. ovu klosarcinu lijepo upakovanu u cvikere i sa sve mindjusicama ynam iy masinske . Najveca je pizda bio i totalno nebitan lik . Da sam tada ynao da ce ovakvo govno od njega ispasti maltretirao bih ga u srednju svaki dan .

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com