KOŠTUNICA SE OŽENIO U STROGOJ TAJNOSTI: Ovo je druga žena bivšeg predsjednika Jugoslavije! - Volim Podgoricu

KOŠTUNICA SE OŽENIO U STROGOJ TAJNOSTI: Ovo je druga žena bivšeg predsjednika Jugoslavije!

Ceremonija je bila tajna u tolikoj mjeri da ni najblaži saradnici bivšeg predsednika nisu znali da se oženio

Vojislav Koštunica, bivši predsednik SRJ i premijer Srbije, vjenčao se prije nekoliko mjeseci s književnicom Ljiljanom, saznaje ekskluzivno Kurir.

Inače, Kjuriru je potvrđeno u opštini Stari grad da je novopečeni bračni par obavio građansko vjenčanje prije nekoliko mjeseci, i to u strogoj tajnosti!

 

SRODNE DUŠE… LJILJANA I VOJISLAV KOŠTUNICA FOTO: IVAN OSTROGONAC / N1 TV

– Srodnu dušu pronašao je u Ljiljani, koja je, inače, pisac. Počeli su da se druže otprilike godinu dana posle Zoričine smrti. Vezuju ih slična interesovanja, a vremenom su se zbližili i odlučili da obave građansko vjenčanje. Već izvjesno vrijeme žive zajedno u njegovom stanu na Dorćolu, vode miran, penzionerski život – priča izvor Kurira i dodaje:

Građansko vjenčanje u najvećoj tajnosti obavljeno u opštini Stari grad

– Ne skrivaju se oni, komšije ih viđaju gotovo svakodnevno kako šetaju Dorćolom, ali on nije čovjek koji bi to da se ženi objavio na sva zvona. Obavili su to tiho, mimo očiju javnosti. Nije se ni nekim nekadašnjim bliskim saradnicima pohvalio da se oženio. Iako to samo slute, niko se ne usuđuje da ga pita. Posle povlačenja iz politike u nekoliko navrata je kazao da mu je potreban mir i to je pronašao u sadašnjoj supruzi, jer kao što je poznato, čvrsto je odlučio da se zauvijek povuče iz politike.

Upravo je septembra prošle godine televizija N1 objavila video-snimak na kojem Koštunica bez obezbkeđenja šeta Studentskim parkom u centru Beograda u društvu jedne šarmantne dame, koja je, kako saznajemo, upravo Ljiljana. I tada su se podgrejale čaršijske priče da je nekadašnji predsjednik DSS ponovo našao srodnu dušu. Koštunica, međutim, tada nije želio da otkrije ko je gospođa.

Bivši lider DSS oženio se, po drugi put, bez pompe u opštini Stari grad. Supruga Zorica Radović, s kojom je bio u braku 28 godina, preminula je aprila 2015, a Koštunica je shvatio da mora da nastavi sa životom i pokuša ponovo da pronađe sreću. Vojislav Koštunica juče nije odgovarao na pozive Kurira.

I njegovi nekadašnji bliski saradnici iz DSS tvrde da nisu upoznati s novim bračnim statusom bivšeg partijskog šefa.

PROGANJALA GA ŽENA MANIJAK, MOLIO ZA POMOĆ

Koštunica je aprila prošle godine otkrio za Kurir da ga proganja žena manijak koja je sebe nazivala Ljiljana, zbog čega je tražio pomoć policije.

– Već godinu-dvije proganja me žena s lažnim profilom na društvenim mrežama, koju nikad nisam ni vidio ni upoznao. Policija je obećala da će prestati, ali to i dalje traje – rekao je Koštunica i zatražio pomoć Kurira kako bi je se otarasio.

Penzija

NAPUSTIO POLITIKU

 

  • Predsednik DSS od osnivanja 1992.
  • Poslanik u Skupštini Srbije (1990. do 1997)
  • Funkciju predsednika SRJ obavljao je od oktobra 2000. do februara 2003.
  • Premijer Srbije u dva mandata, od decembra 2003. do 2008.
  • Podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika DSS 19. marta 2014. jer stranka nije prešla cenzus na parlamentarnim izborima prvi put od osnivanja

Kurir

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com