Home / NOVOSTI / Milačić: Nuhodžiću, ako hitno ne podnesete ostavku, saučesnik ste ubistava

Milačić: Nuhodžiću, ako hitno ne podnesete ostavku, saučesnik ste ubistava

 

Podgorica je postala grad mafijaških egzekucija, gdje se kriminalci osjećaju kao kod kuće, ovo je grad koji će, kako smo krenuli, postati turistička atrakcija gdje će turisti moći, uživo, da prate surove likvidacije. Ovo je skandal u što ste pretvorili ovaj grad i ovu zemlju. I vi, Nuhodžiću, Markoviću, Đukanoviću i ostali imate obraza da govorite o vječnosti i nezavisnosti! Jedino što je ovdje, očigledno, nezavisno i suvereno jeste kriminal: nezavistan od ikakvog gonjenja i suvereno vlada, saopštio je predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić povodom najnovijeg ubistva u Podgorici.

Milačić je pozvao ministra policije da podnese hitnu ostavku.

„Ministre Nuhodžiću, ako nakon novog, ko zna kojeg ubistva po redu, usred bijela dana, usred Glavnog grada, hitno ne podnesete ostavku – a to bi da ima imalo profesionalne odgovornosti i profesionalnog obraza morao urediti i vaš šef, Duško Marković – onda time direktno poručujete javnosti da ne želite ništa da mijenjate i da ovaj teror po ulicama grada ima vaš amin i vaše dopuštenje, ako ne i vaše saučesništvo.”

Čovjek koji je juče ubijen je bio javna meta mjesecima, svjedočili smo napadima na njega – ko god on bio, ovdje nije sada riječ o pojedincima već o sistemu – i instutucije ove zemlje nijesu uradile NIŠTA da ga zaštite, što je u njihovoj nadležnosti. Dakle riječ je o najavljenoj i najavljivanoj likvidaciji kojoj, ministre, nijeste stali na put. Vi ste, zajedno sa vašim nadređenim, time pomogli da padne još jedna žrtva, navodi Milačić.

,,Želim sada da veoma otvoreno, kako dolikuje trenutku, pozovem građane: ljudi, svaki glas dat DPS-u je glas koji dajete da se ovakvi kriminalni obračuni nastave. Jasno je kao dan nakon ovih krvavih ulica: glas DPS-u jeste glas koji cementira ovakvo kriminalizovano društvo. Ako glasate DPS onda, biću potpuno direktan, postajete saučesnici u ovoj atmosferi ubijanja, atmosferi ludila i atmosferi krvi”, zuaključio je Milačić.

 

Check Also

UDES U PODGORICI: Dvoje teže povrijeđenih, van životne opanosti

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

One comment

  1. Bravo za Milacica! Hrabar covjek sastavom. Svi za Pravu Crnu Goru!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *