PODGORICA: ,,Od objekta Veselina- Muja Vučinića prave omladinski centar?” - Volim Podgoricu

PODGORICA: ,,Od objekta Veselina- Muja Vučinića prave omladinski centar?”

Bečićeva i Abazovićeva družina koja kampanju za lokalne izbore u Glavnom gradu, ali i svim drugim opštinama u Crnoj Gori, vodi video igricama, ovaj put se malo zaigrala u Zeti, tvrde u DPS-u.

U najjačoj partiji tvrde da su privatni objekat uglednog zetskog domaćina Veselina- Muja Vučinića, mešetari za “21 vijek” označili kao objekat od koga će, ukoliko dođu na vlast, napraviti omladinski centar?!

“Da li nam to Bečić i Abazović, sugerišu da će ako dobiju vlast otimati privatnu imovinu i od nje stvarati društvenu?! Ili će prije biti da je ovo samo konkretan primjer neozbiljnosti, obmana i opsjena kojima ova dvojica potcjenjuju inteligenciju građana. Da se ne radi o ozbiljnom izbornom procesu, na kojem birači odlučuju možda o najznačajnijim pitanjima za njihov svakodnevni život, ova neozbiljna epizoda iz Zete bi bila povod za smijeh. U konkretnim uslovima, pet dana pred izbore, ovo je dokaz da grupa amatera i političkih lakrdijaša, predvođena Bečićem i Abazovićem, ne zna za granice. Svaki put kad pomislimo da su dotakli dno, oni padnu još niže”, zaključuju u DPS-u.

CdM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com