TRIK KOJI DONOSI BOGATSTVO: Stavite u novčanik samo 1 euro i prizovite novac - Volim Podgoricu

TRIK KOJI DONOSI BOGATSTVO: Stavite u novčanik samo 1 euro i prizovite novac

Mnogi ljudi usredsređeni su samo na nedostatak novca, ali ne i na trenutak kada ga imaju, na njegovo prisustvo. A bitno je znati da se svaka želja u životu sastoji od dvije komponente: od onoga što želimo i od toga što nam to što želimo nedostaje.

Zato prvo uzmite kovanicu od 1 euro i stavite je u svoj novčanik ili torbicu. Stalno je nosite sa sobom i, kad god držite u ruci novčanik ili torbicu, sjetite se da se tu nalazi novčanica pomenutog iznosa.

Osjećajte zadovoljstvo što je tu i često se prisjetite dodatnog osjećaja sigurnosti koji vam ona daje. Tokom dana obratite pažnju na stvari koje biste ovom novčanicom mogli kupiti.

Držanjem novčanice u novčaniku ili džepu, a da je odmah ne potrošite, dobijate vibracionu korist svaki put kad na nju samo pomislite. Drugim riječima, kad biste se prisjetili svoje novčanice i potrošili je na prvu stvar koju primijetite, primili biste korist stvarnog ojsećanja svoje finansijske dobrobiti samo jednom.

Ali ako mentalno ovu kovanicu od 1 euro potrošite dva puta u istom danu, imaćete osjećaj koristi kao da ste potrošili 5 ili 10 eura. Vremenom će početi da vam se čini kao da vam se otvorila brana kroz koju se sliva obilje, a vi ćete se pitati gdje se sve to obilje tako dugo skrivalo.

Ovo je jednostavan, snažan proces koji će promijeniti vašu finansijsku tačku privlačenja. Kako će vam se finansijska situacija poboljšavati, vaša ušteđevina od 1 eura može narasti na 5 eura, zatim na 10 eura, pa na 50 eura i tako na sve veću i veću sumu.

Probajte, lako je, ne samo da nećete ništa izgubiti, već ćete konačno obratiti pažnju i na ono što imate i bićete zadovoljniji.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com