Turista stopirao, Barani ga opljačkali - Volim Podgoricu

Turista stopirao, Barani ga opljačkali

 Barska policija uhapsila je A.A (32) iz Bara zbog sumnje da je počinio tešku krađu na izuzetno drzak način, a radi se i na utvrđivanju identiteta još dvije osobe zbog sumnje da su sa A.A. počinile ovo krivično djelo, saopšteno je iz Uprave policije.
 
U saopštenju se dodaje da su ulcinjski policajci obavijestili 17. maja svoje barske kolege da je u njihove prostorije došao francuski državljanin J.F. koji je prijavio da su ga napale tri nepoznate osobe i oteli mu kameru marke “Cannon”.
 
“Oštećeni J.F. je u namjeri obilaska Crne Gore u Sutomoru stopirao i zaustavio vozilo, u kojem su se nalazila tri lica, sa molbom da ga povezu do Ulcinja, gdje je imao smještaj. Tokom vožnje prema Ulcinju, jedan od osumnjičenih je došao na ideju da opljačkaju francuskog turistu. On je, kako se sumnja, skrenuo sa magistralnog puta Bar-Ulcinj, prema brdu Mozura, gdje je zaustavio vozilo, i tom prilikom su sva tri lica, kako se sumnja, fizički nasrnula na oštećenog. Dok je jedno lice držalo J.F. dva lica su iz prtljažnika, sumnja se, ukrala kameru ‘Cannon’ u njegovom vlasništvu. Oštećeni se otrgao i potom pobjegao”, saopšteno je iz Uprave policije.
 
U saopštenju se navodi i da su barski policajci nakon prijave uhapsili A.A. zbog postojanja osnovane sumnje da je sa još dvije, za sada nepoznate osobe, počinio tešku krađu na naročito drzak način.
 
“Policijski službenici intenzivno rade na identifikovanju i lociranju dva lica osujmnjičena za ovo krivično djelo”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

(Bar Info)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com