Bio je san svake djevojke, a on je volio samo Kseniju Pajčin - Volim Podgoricu

Bio je san svake djevojke, a on je volio samo Kseniju Pajčin

Grupa 187 devedesetih godina je nizala hitove koji se i danas rado slušaju, a njihovu karijeru su obilježile pjesme kao što su “Nikada nećeš znati”, “Slikaj”, “Jedna od mnogih”, i mnoge druge…

Grupu su činili Marko Janković, Peđa Radosavljević i Bane Kovačević, a nakon prekida saradnje svako od njih krenuo je svojim putem. Marko se posvetio grafičkom dizajnu, Bane je nastavio da se samostalno bavi muzikom, dok se Peđa potpuno povukao iz javnog života.

Bane Kovačević

Ipak, malo ko zna da je Bane bio u vezi sa pokojnom pjevačicom Ksenijom Pajčin. Nedavno je napravio pjesmu kao vapaj u borbi protiv nasilja nad ženama, a posvećena je njegovoj nekadašnjoj djevojci Kseniji.

Pod nazivom “Ja bih pošao za njom”, koju su mnogi proglasili morbidnom, podigla se velika prašina. Bane je otkrio kako su reagovali članovi porodice ubijene pjevačica.

“Poznajući gospođu Ljubicu ona zna da ja nisam htio da na konto te pjesme povratim slavu, ni ništa. Ja sam samo ono što mi je bilo u duši, srcu prenio na taj video”, rekao je Bane ranije u emisiji Ekskluziv.

Bane danas

Danas, Bane je posvećen svojoj porodici, nevjenčanoj supruzi Ivani i ćerkici Tari sa kojima uživa u svakom trenutku.

Glossy

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com