NESTALA DJEVOJČICA: Nikoline nema već tri dana - Volim Podgoricu

NESTALA DJEVOJČICA: Nikoline nema već tri dana

Policija traga za tinejdžerkom, Nikolinom Marjanović (17) , koja je nestala 21. maja, oko 23.30 kada je istrčala iz porodične kuće u Pančevu.

Nikolinina slika objavljena je i na sajtu nestalisrbija.rs, a iz Fondacije Tijana Jurić potvrđeno je da se za Nikolinom i dalje traga.

“Novosti” navode da je prema prvim informacijama, majka pokušavala da stigne tinejdžerku kada je istrčala iz kuće, ali nije uspjela da je zaustavi i od tada se Nikolini gubi svaki trag. Kako je rekla porodica, ona je u trenutku nestanka na sebi imala bijelu majicu sa dugim rukavima, sive helanke i crvene patike.

Sa sobom nije ponijela ni ključeve od kuće, ni mobilni telefon.

Kako piše sajt nestalisrbija.rs Nikolina nikada ranije nije odlazila iz kuće, a prema riječima Igora Jurića postoje indicije da je djevojčica u velikoj opasnosti.

“Nažalost postoje nezvanične informacije da su je vrbovali ljudi iz kriminalnog miljea, zato policija intenzivno traga za njom i svi smo se podigli na noge da joj pomognemo. Nadamo se da ćemo je brzo pronaći”, ističe Jurić.

Novosti

2 komentara

  1. Hello .finaly I found what I was looking for how did you guys found this information??thank you for your article I found it on Google And I bookmarked it . I’ll share. Please send me updates thank you and have a nice day

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com