SINDIKAT KLINIČKOG: Sestra nije namjerno zamijenila bebu - Volim Podgoricu

SINDIKAT KLINIČKOG: Sestra nije namjerno zamijenila bebu 

Nakon što je juče direktorica Kliničkog centra Zorica Kovačević saopštila da povodom nedavnog slučaja zamjene bebe ostaje pri stavu da je najvjerovatnije riječ o namjernoj grešci, te da je na nadležnima da utvrde šta se tačno dogodilo, oglasio se Sindikat KC koji je ponovo takvu tvrdnju odbacio.

“Ne prihvatamo i ne znamo iz kojih razloga i dalje insistirate na insinuacijama da se radi o namjernoj grešci, jer to shvatamo kao pokušaj trajnog obilježavanja osobe koja je svoj život i karijeru vezala za Klinički centar Crne Gore i do sada nije imala propusta u radu. Napravila je grešku, utvrdite odgovornost a druge nadležne organe ostavite da rade svoj posao”, poručeno je iz Sindikata KC.

Oni podsjećaju da je medicinska sestra koja je 15. maja radila na otpustu novorođenčadi napravila grešku.

“Nakon uočene greške sve je uradila da je ispravi i srećom ovaj propust nije imao posledice. Ona ne bježi od odgovornosti i neće izbjeći nijednu proceduru koju pokrenu nadležni organi”, zaključeno je iz Sindikata Kliničkog centra Crne Gore.

CdM

1 komentar

  1. My favorite town out of all I’ve been to, has to be Zurich Switzerland. Switzerland is one of the best skiing areas. Something I absolutely love, it is peacefull and comforting.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com