Za trudnice besplatno parkiranje kod Kliničkog centra - Volim Podgoricu

Za trudnice besplatno parkiranje kod Kliničkog centra 

Parking servis Podgorica juče je počeo izdavanje parking karata za trudnice, koje će omogućiti korisnicama da besplatno koriste zatvoreno parkiralište u Ulici Džona Džeksona, pored Kliničkog centra Crne Gore.

U narednom periodu, najavljuje direktor Parking servisa Nusret Canović, nastojaće da prošire mrežu besplatnih parkinga za trudnice i da ta povoljnost bude dostupna i porodiljama. Procedura za dobijanje besplatnih bejbi karata, ističe direktor Parking servisa, vrlo je jednostavna.

“Za dobijanje besplatnih karata trudnica treba da, uz podneseni zahtjev, dostavi potvrdu od izabranog ljekara. Na osnovu toga dobiće određeni kontingent karata, koje može koristiti za besplatno parkiranje na zatvorenom parkiralištu kod Kliničkog centra”, kazao je Canović, uz napomenu da zainteresovane korisnice više informacija mogu dobiti na broj telefona ovog preduzeća 020 665 515 ili na imejl info@ parkingservispg.me.

Direktor Parking servisa kaže da su se za početak opredijelili da izdaju karte za besplatno parkiranje kod Kliničkog centra, jer njega trudnice najčešće i redovno koriste.

“Ideja je bila i da obilježimo mjesta na uličnom parkingu ispred bolnice. Međutim, s obzirom na loše iskustvo koje imamo sa uzurpiranjem obilježenih parking mjesta za osobe sa invaliditetom, opredijelili smo se da za trudnice izdajemo besplatne ,,bejbi“ karte za zatvoreno parkiralište kod KC-a, gdje uvijek ima dovoljno slobodnog mjesta”, naglasio je Canović.

Direktor Parking servisa najavljuje da će nastojati da ova usluga bude dostupna i porodiljama, kao i da bude proširena i na druge lokacije u gradu.

Pobjeda

2 komentara

  1. I discovered your blog site on bing and check a few of your early posts. Always keep up the excellent operate. I just now additional your Feed to my MSN News Reader. Seeking toward reading much more on your part at a later time!…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com