Zlatičaninu sedam mjeseci zatvora - Volim Podgoricu

Zlatičaninu sedam mjeseci zatvora

Sudija Osnovnog suda u Podgorici Rade Ćetković osudio je Davora Zlatičanina na sedam mjeseci robije zbog tuče sa redarima DF-a. Đorđe Šunjević je za isto djelo osuđen na uslovnu kaznu zatvora u trajanju od mjesec dana. Njemu je zbog ugrožavanja sigurnosti izrečena kazna od mjesec dana zatvora koju neće odslužiti ukoliko u periodu od godinu dana ne počini novo krivično djelo.
Zlatičanin je zbog nasilničkog ponašanja dobio tri mjeseca zatvora, a zbog nanošenja teškihi tjelesnih povreda pet mjeseci, i izrečena mu je jedinstvena kazna od sedam mjeseci robije.
U obrazloženju presude, sudija Ćetković je naveo da je okrivljeni ranije nijesu osuđivani, što je cijenjeno kao olakšavajuća okolnost.
Šunjević i Zlatičanin se te­re­te da su pre­tu­kli De­ja­na Goj­ko­vi­ća i Go­ra­na Ni­ke­zi­ća, tje­lo­hra­ni­te­lje po­sla­ni­ka DF- a An­dri­je Man­di­ća.
Incident se dogodio 15. juna prošle godine u Njegoševoj ulici u Podgorici. Prvo je došlo do verbalnog sukoba, a zatim i do fizičkog obračuna. Nakon toga, incident je nastavljen ispred KCCG, nakon što je Nikezić odveden na ukazivanje ljekarske pomoći.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com