Bošnjačka stranka pozvala: Glasajte DPS - Volim Podgoricu

Bošnjačka stranka pozvala: Glasajte DPS

Odbor Bošnjačke stranke na nivou glavnog grada pozvao je svoje članstvo i simpatizere da izađu u što većem broju na predstojećim lokalnim izborima zakazanim za nedjelju, navode iz ove partije.

“Kampanjom smo nastojali afirmisati sve ono što je Bošnjačka stranka do sada uradila, predstavljajući građanima program za koji ćemo se boriti u narednom mandatu. Zajedničkim ramazanskim druženjima, uz tradicionalnu večeru- iftar bilo je prilike da razgovaramo sa našim biračima i ukažemo na važnost i značaj predstojećih lokalnih izbora. Obilazak naselja u kojima dominantno živi Bošnjačko-muslimansko stanovništvo i direktan kontakt sa građanima omogućio nam je spoznaju potreba koje imaju i problema sa kojima se susreću, a što ćemo kroz buduće učešće u vlasti nastojati da riješimo i realizujemo u domenu realnih mogućnosti”, kazali su iz partije.

Oni su uvjereni smo da su simpatizeri stranke prepoznali njihovo “zalaganje” i da će im i ovaj put ukazati povjerenje kako bi nastavili da ih “autentično predstavljaju” u gradskoj Skupštini i Izvršnoj vlasti.

“Pozivamo naše sunarodnike, da u nedjelju 27. maja, podrže pobjedinčku koaliciju „Za dobro građana Podgorice- Milo Đukanović“ koja se nalazi pod rednim brojem 1”, navodi se u saopštenju BS.

Vijesti

2 komentara

  1. Can I recently say exactly what a relief to seek out one who actually knows what theyre discussing on the net. You definitely realize how to bring a worry to light and work out it important. Workout . ought to see this and fully grasp this side of your story. I cant believe youre no more well-known since you also definitely develop the gift.

  2. I’m so happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com