VJEROVALI ILI NE?! Čeka dijete u sedamdesetoj - Volim Podgoricu

VJEROVALI ILI NE?! Čeka dijete u sedamdesetoj

Jedna 70-godišnja žena iz Meksika tvrdi da je u šestom mjesecu trudnoće. Marija de la Luz već je majka sedmoro djece, a ako se njene tvrdnje o trudnoći pokažu tačnim, Marija će postati najstarija porodilja na svijetu.

Gospođa Marija novinarima je pokazala nalaze ultrazvuka za koje kaže da predstavljaju dokaz kako je trudna šest mjeseci i da očekuje djevojčicu.

“Rekli su mi da je curica. Pogledajte, možete vidjeti njeno malo lice”, rekla je reporterima koji su je posjetili u njenom domu u meksičkom gradu Mazatlanu.

De la Luz nije otkrila nikakve detalje o svojoj trudnoći, tako da nije poznato radi li se o vještačkoj oplodnji ili sličnim postupcima. Rekla je da je na trudnoću posumnjala prije tri mjeseca, piše Dejli Mejl.

“Boljele su me noge, povraćala sam i osjećala sam česte vrtoglavice. U državnoj bolnici i u privatnim klinikama napravili su mi deset pregleda ultrazvukom. Ljekari nisu mogli da vjeruju”, rekla je novinarima, prenosi 24sata.hr.

De la Luz je napomenula da njena ostala djeca nisu presrećna zbog ove vijesti, komentirišući da je “prestara za te stvari”.

Ako se djevojčica rodi, Marija de la Luz će biti četiri godine starija od žene koja je do sada držala titulu najstarije trudnice, 66-godišnje Marije del Karmen Busade de Lare.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com