BEZ DLAKE NA JEZIKU: Ovo što je Mima Karađžić rekao o ABORTUSU šokiraće vas! - Volim Podgoricu

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Ovo što je Mima Karađžić rekao o ABORTUSU šokiraće vas!

Milutin Mima Karadžić govori o zabranjenim temama i ističe da muškarci ne smiju da brane ženama abortus.

 

HOMOSEKSUALCI I DJECA

Nikada nisam želio da komentarišem ono što ne razumijem. Nekom dijelu mene je to neprihvatljivo, a u neku ruku se vodim time da svako ima pravo da živi po sopstvenim nahođenjima ako to ne vuče posljedice po druge ljude, ili sjutra tu djecu. Ipak, pitate pogrešnog čovjeka. Na tu temu ne razmišljam dublje i nikada nisam razmišljao, jer sam čovjek koji previše voli žene.

EUTANAZIJA

U slučaju da je neko beznadežan i da ne postoji mogućnost da mu se pomogne, nemam ništa protiv eutanazije. Vjerujem da bi retko ko poželio da živi kao biljka i da najbližima bude na teretu, ali sve su to situacije o kojima mora detaljno da se razgovara prije nego što se život nekog bića stavi u tuđe ruke.

LAKE DROGE

Kao i alkohol, kockanje i svi drugi poroci, i droga je izbor svakog ko želi da je konzumira. Za mene su svi poroci u neku ruku isti i na njih vas niko neće natjerati lopatom. I da se legalizuje i da se ne legalizuje, oni koji žele da uzimaju, uzeće ih i da ih zatvorite u podrum.

PSIHIJATAR

Mi iz starije garde naučeni smo da se sami nosimo sa problemima i ako treba, da ih potisnemo. Ne kažem da je tako ispravno, ali smatram da ne treba raditi protiv sebe i ići kod raznih kvazistručnjaka, ukoliko nemamo neki veliki problem. Kada se radi o pravim doktorima, koji će da doprinesu da nekome bude bolje, to nikada nije sramota. Skromno mislim da što manje treba da ličimo na one zemlje gdje i kučetu nabavljaju psihologa, šta znamo mi, sigurno se žalilo da mu je potrebno sa nekim da popriča.

ABORTUS

Abortus je stvar lične odluke. Ne možemo braniti ženama da abortiraju i da se pravimo pametni, pogotovo mi muškarci, koji i ne možemo zatrudnimo. Bilo bi lijepo kada bi se što više djece rađalo i kada niko ne bi morao da se odluči na tako težak korak, ali ko smo mi da bilo kome određujemo da li će takav korak napraviti ili ne i šta će raditi sa svojom trudnoćom.

PROSTITUCIJA

To je najstariji zanat na svijetu i, ruku na srce, legalizovali je mi ili ne, tu je, pa je tu. Legalizacijom bismo postigli da određene djevojke budu zdravstveno osigurane, ali to ni u najmanju ruku ne znači da ne bi postojale i masovno one koje bi se i dalje, krijući, bavile tim zanatom.

RAZVOD

Ako je brak loš i nedostojan sreće tih koji su u istom, sramota je ostati u njemu. Kao što nisam za brak onda kada izaziva nezadovoljstvo, tako nisam ni za to da ljudi poslije dva mjeseca stupe u takvu zajednicu i razvedu se brže nego što su se vratili kući od matičara.

(Alo)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com