Milačić: Naše aktiviste napali naoružani aktivisti DPS - Volim Podgoricu

Milačić: Naše aktiviste napali naoružani aktivisti DPS

“Obavještavamo javnost da su aktivisti Prave Crne Gore napadnuti od strane naoružanih DPS aktivista u štabu za kupovinu ličnih karata  na Starom aeorodromu preko puta Okova u zgradi Monte mitrosa gdje su naši aktivisti otkrili još jedan štab za kupovinu glasova. Ponavljam – batinaši DPS-a su do zuba naoružani i pokušali su da linčuju naše kolege.” Saopštili su iz Prave Crne Gore.

Ovo što se dešava u Podgorici i ostalim gradovima gdje se održavaju izbori je skandalozno ponašanje partijskih vojnika i aktiista DPS-a koji u blizini biračkih mjesta, u specijalno formiranim paralelnim štabovima šire strah ali i vrše nezakonitu i kriminalnu kontrolu onih koji izlaze na birališta. Riječ je o do sada neviđenom tržištu ličnih karata.

Prava Crna Gora je maloprije razotkrila jedan od takvih štabova, u podgoričkom naselju Zabjelo, u blizini škole Vuk Karadžić. Riječ je o može se reći osinjaku DPS-a koji štiti desetina mladih momaka, kao obezbjeđenje, a prilikom naše posjete odmah su počeli sa prijetnjama i uvredama. U jednom trenutku našem kolegi su i oteli telefon kojim je pokušao da snimi ovo neviđeno i potpuno otvoreno bezakonje.

Nakon toga su nasrnuli na mladog režisera Mladena Ivanovića i oteli mu kameru, koju mu do ovog trenutka nijesu vratili ni nakon što su mjesto posjetili inspektori policije koji doslovce nijesu ništa uradili povodom ovog skandaloznog događaja.

Pozivamo sve nadležne da hitno reaguju i spriječe ovo bezakonje. Sa druge strane vrlo skromno pozivamo prijatelje iz opozicije da ne čekamo mirno zatvaranje biračkih mjesta i da porazmislimo da se što prije sastanemo na bilo kom mjestu i usaglasimo dalje korake, jer ovo što se dešava tokom čitavog dana je neizdrživo i otvara pitanje priznavanja rezultata izbora.

Ovo orgijanje DPS-a prema aktivistima brojnih opozicionih partije je u ovoj mjeri do sada nezabilježeno iako je Crne Gora bogata sličnim incidentima.

Takođe pozivamo sve glasače da se ne boje već da izađu na biračka mjesta i odgovore DPS-u na ovo što rade cijelog dana time ne samo kršeći zakone i Ustav već i najgrublje ponižavajući sve građane ove zemlje. Kazali su iz ove partije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com