“Opozicija kamenovala automobile DPS-a, Zorana Stevovića pretukla maskirana osoba” - Volim Podgoricu

“Opozicija kamenovala automobile DPS-a, Zorana Stevovića pretukla maskirana osoba”

Tokom sinoćnjeg slavlja pristalica koalicije DPS – SD na Žabljaku, njihovi automobili su kamenovani od strane pristalica opozicije, dok je član DPS-a Zoran Stevović pretučen, saopštio je Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Žabljak..

“Veliku pobjedu i pobjedničko slavlje koalicije “DPS- SD – Za dobro građana Žabljaka – Pobjednički!!! Milo Đukanović” pokušali su da na najgori mogući način poremete pristalice suprotnih političkih partija koji su bili učesnici u izbornoj trci za vršenje vlasti u narednom četvorogodišnjem periodu. Naime poslije zatvaranja birališta i saopštavanja rezultata i proglašavanja pobjede koalicije DPS – SD, auta koja su se kretala centrom grada u kojima se nalazila omladina koja je proslavljala pobjedu kamenovana su od strane pristalica opozicije, dok je kasnim večernjim satima član DPS Zoran Stevović pretučen ispred svoje porodične kuće”, saopštio je DPS Žabljak.

U saopštenju se navodi da je Stevovića, koji je cijeli dan bio član biračkog odbora na jednom od biračkih mjesta u opštini Žabljak, napala maskirana osoba kada je izašao iz automobila kod svoje porodične kuće u naselju Tmajevca.

“Stevović je zadobio povrede u predjelu lica i glave, o čemu postoje uredni medicinski izvještaji. O ovome nemilom događaju upoznato je i odeljenje bezbjednosti Žabljak. Ovakvo gnusno i nasilničko ponašanje kao i provokacije koje su tokom cijelog izbornog dana bile prisutne na Žabljaku od strane pristalica Demokrata, OO DPS – Žabljak osuđuje i vjeruje da će počinioci svih ovih gnusnih djela biti pronađeni i sankcionisani”, navode iz žabljačkog DPS-a.

1 komentar

  1. I treba drvlja i kamenje na lopovsku bandu DPS! Da je srece Drzavni Tuzilac bi pohapsio pola odbora DPS zbog nepravilnosti i kradje izbora! Oni slave? A sto slave kradju i laz i jad?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com